Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Artikler

Massey Ferguson for entreprenøren og bonden

Gjennom de siste årene har Massey Ferguson oppdatert produktlinjen med sine S-serie traktorer. Målet med oppgraderingene har vært å forbedre det som var bra fra tidligere modeller, og designe traktorer etter bonden og entreprenøren sitt behov. Resultatet ble Massey Ferguson 5S, 6S, 7S og 8S som dekker alle bruksområdene bønder og entreprenører i Norge har.

Les mer

Unik plog for norske forhold

Plogekspert Jens Iversen fra Danmark mener Ovlac vendeplog har unike egenskaper. På sin Norgesturné til Eiksentrene viser han hvordan bonden kan få optimal utnyttelse av plogen ved å stille den inn riktig.

Les mer

Fremtidens landbruk med Fendt

Hvordan vi driver planteproduksjon endres konstant. Nye og mer effektive metoder blir utviklet, og i takt med det utvikler også utstyret seg.

Les mer

Er du klar for hagearbeid?

Godt utstyr gjør hagearbeidet enklere og mer effektivt. Hos Eiksenteret finner du kvalitetsprodukter fra Husqvarna som gjør alt fra gressklipping til hekketrimming til en lek. Her er noen gode tips om når du gjør hva.

Les mer

Velg riktig lufttrykk

Ved å velge riktig dekk og lufttrykk sørger du for minimal jordpakking mens du er ute på jordet, og reduserer samtidig dieselforbruket ute på landeveien. Terje Sødal hos NDI AS har gode råd om hva slags dekk du bør velge og hva som er lurt å tenke på.

Les mer

Bruktbørs