Skip to main content
Til toppen
Fendt 313 årets traktor

Fendt 313 ble kåret til Årets Traktor 2019 i klassen «best utility» på EIMA. Foto: Fendt.

Fendt 313 årets traktor

Under den årlige EIMA International-messen i Bologna ble Fendt 313 kåret til «Årets traktor 2019» i kategorien «best utility». Den internasjonale juryen består av fagjournalister fra 26 land.

Tekst: Lars Ovlien

I kunngjøringen sier dommerne følgende: «Fendt 313 Vario er traktoren med den beste manøvrerbarheten og den mest moderne teknologien i dette markedssegmentet. Trinnløs transmisjon, lavt drivstofforbruk, moderne førerhus med helt frontvindu i bue innover taket, den fjærende framakslingen og mye elektronisk tilleggsutstyr gjør den ideell for alle jobber på en gård. Elektronisk betjent fronthydraulikk med vektoverføring, elektroniske hydraulikkventiler, vendeteigsautomatikk, GPS styringssystemet og ISOBUS garanterer allsidighet og effektivitet.»

– Det var stor glede i Fendt leiren da vi fikk nyheten om Fendt 313 som Årets Traktor 2019, forteller John Henrik Stadtler, salgsansvarlig for Fendt i Norge hos Eikmaskin AS.

– Vi vet jo at dette er en veldig god og allsidig traktor, men å få denne prisen gjør det enda mer stas å selge denne gjennom Eiksenter kjeden. Vi har stor tro på at denne prestisjefylte prisen vil bidra til å øke salget på Fendt 300-serien i fremtiden, sier Stadtler.

Les mer om Fendt 300-serien her

Vil du prøvekjøre Fendt 300-serien? Bestill prøvekjøring her

Lenker
Min side