Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Fendt 300 Vario S4

En ekte all-rounder med lange tradisjoner fra Fendt. VisioPlus førerhuset gir deg suveren komfort, sikt og sikkerhet for alle dine arbeidsoppgaver. Fleksible utstyrsvarianter dekker ulike krav.'

300 Vario S4 – er en kompakt og allsidig traktorserie fra Fendt, som er effektiv og fleksibel. Den er godt egnet til tungt trekkarbeid, grasproduksjon, transport og særlig frontlastarbeid.  

Du kan velge mellom ulike funksjoner så traktoren passer dine arbeidsoppgaver. De fire modellene kan leveres som Power, Profi og ProfiPlus. 

300-serien har kompakt konstruksjon, innsvingt utforming som gir smidig kjøring, god svingvinkel og mindre venderadius.

VisonPlus førerhuset har panoramafrontrute som svinger inn mot taket og det er uhindret sikt også når frontlasteren er løftet helt opp. Sidevinduene er hele uten B-stolpe og den totale vindusflaten er på 6,2 m2.

Førerhuset er ergonomisk tilpasset med alle betjeningselementene lett tilgjengelig med multifunksjonsspaken plassert i det integrerte armlenet. I Varioterminalen er traktorens og redskapenes funksjoner samlet, i tillegg består betjeningselementene av Variospaken, krysspaken, trepunktsbetjeningsmodulen og membrantastatur.

Den 4,4 liter AGCO Power motoren sørger for motoreffekt fra 113 til 143 hestekrefter og har Stage 4 utslippsstandard med SCR eksosteknologi med AdBlue.
 

Motor AGCO Power 4 syl, 4,4 liter
Maks effekt 113-142 hk
Transmisjon Trinnløs Vario transmisjon, 40 km/t
Maks dreiemoment 485-596 Nm