Skip to main content
Til toppen
Vårrengjøring i Oslo med Fendt

Total Uteservice AS rengjør Oslos gater på vegne av Bymiljøetaten

Vårrengjøring i Oslo med Fendt

Våren har kommet til Oslos gater, noe som betyr travle dager for gjengen i Total Uteservice. Snøplog og freser er byttet ut med koster og spyleapparater, på deres maskinpark bestående av både Fendt og Massey Ferguson.

Tekst: Laaven | Foto: Laaven | Film: Laaven

-    Det er stort sett hektisk året rundt for vår del, men på våren er det jo veldig intensivt arbeid med feiing og vasking av gatene. Det er store områder som skal rengjøres, og alt skal gjøres til rett tid slik at biler er flyttet. Da har man ikke tid til noen driftstopp, forteller  Odd Arild Woldvik i Total Uteservice AS.

Total Uteservice AS vedlikeholder Oslos gater på oppdrag fra bymiljøetaten i Oslo, og det stilles høye krav til gjennomføring og punktlighet. Dermed blir service og driftssikkerhet viktig. 

-    Driftssikkerhet og service er utrolig viktig for vår del, og veier tungt når vi skal kjøpe nytt utstyr. Å ha så lite feil som mulig på maskinene, og samtidig få hjelp med en gang om det skulle oppstå en feil, er hovedgrunnen til at vi valgte Fendt fra Eikmaskin.

Komfort gjennom hele dagen

Det er ikke bare ledelsen i Total Uteservice som er svært fornøyde med traktorene som er levert fra Eiksenteret. Også sjåførene stortrives i førerstolen på Fendt.

-    Vi har en rekke med Fendt nå, og uavhengig av hvilken jeg kjører er komforten alltid på topp. Vi har flere Fendt 200, og kjørekomforten er som i de større traktorene fra Fendt. Det er helt overlegent å ha denne typen komfort i en traktor av denne størrelsen, forteller Magne Kverneng som er ansatt i Total Uteservice

Fendt er kjent for sin gode komfort og kjøreopplevelse. Materialer av ypperste kvalitet kombinert med et førerhus designet med ergonomi i tankene ned til hver minste detalj, gjør at selv de lengste arbeidsdagene blir behagelige. For Total Uteservice, er det viktig at de ansatte har en god arbeidsplass.

-    Å ha sjåfører som trives på jobb er utrolig viktig. Vi hadde ikke kunnet kjørt så intensivt som vi gjør om vi ikke hadde traktorer med god kjørekomfort og ergonomisk utforming. God kjørekomfort gjør at de ansatte trives på jobb og at det blir mindre vonde rygger og kropper, forteller Odd Arild.

Uansett hvilken Fendt du velger, kan du være sikker på at komforten og kjøreegenskapene er satt i hovedfokus. Armlene, ratt og sete kan enkelt justeres til å passe deg perfekt. Ventilasjonsanlegget er designet for å holde deg varm på de kaldeste vinterdagene og komfortabelt avkjølt på de varmeste sommerdagene. Store oversiktlige vindusflater gir deg 360-graders sikt rundt traktorene, med 100-graders vertikal sikt fremover. Alt dette resulterer i en av Norges mest komfortable arbeidsplasser; førersete på en Fendt.

Forutsigbarhet med operasjonell leasing

Når Total Uteservice skulle gå til innkjøp av sine Fendt-traktorer falt valget på operasjonell leasing gjennom AGCO Finance.

-    Operasjonell leasing ble en god løsning for vår drift. Leasingen gir oss en god oversikt over utgiftene vi har tilknyttet traktorene, og vi kan ekspandere uten å binde all vår kapital opp i maskinene, forteller Odd Arild.

Operasjonell leasing av traktorer fra Eiksenteret, innebærer at du leier en traktor gjennom AGCO Finance, og betaler en fast månedlig leieavgift. Traktoren følger så et oppsatt serviceprogram i hele leieperioden. Etter endt leieperiode kan du enten returnere traktoren eller kjøpe den til en forhåndsavtalt pris.

-    Vi ser at operasjonell leasing har blitt stadig mer populært blant bedrifter og bønder i alle størrelser, som trenger forutsigbarhet og driftssikkerhet i driften. Operasjonell leasing av Fendt kan være en kostnadseffektiv og fleksibel løsning for å få tilgang til nødvendig utstyr, tilpasset arbeidsmengden en står ovenfor, forteller John Henrik Stadtler, salgssjef for Fendt i Eikmaskin.

En av fordelene med operasjonell leasing av traktorer er at man kan ha tilgang til det nyeste og mest avanserte utstyret uten å måtte investere store summer i å kjøpe traktoren selv. Dette kan være spesielt gunstig for bedrifter som har behov for å oppgradere utstyret ofte for å være konkurransedyktige. Operasjonell leasing kan også gi bedriften en forutsigbar månedlig kostnad, som kan være enklere å budsjettere for enn store investeringer på en gang.

Ved operasjonell leasing av traktorer kan Eiksenteret ta ansvar for reparasjoner og vedlikehold, noe som kan være en stor fordel for bedrifter som ikke har egne ressurser til å håndtere dette. Dette kan også redusere nedetid og øke produktiviteten for bedriften.

Lyst til å vite mer?

Ta kontakt med ditt nærmeste Eiksenter for mer informasjon eller prøvekjøring.

Lenker
Min side