Skip to main content
Til toppen
Vant motorsag gjennom Pondus

Ingrid Vengen Hansen og bruker Lavdrim Iljazi ved Holmenkollen Dagsenter avdeling Øvreseter henter premien fra Eiksenteret Oslo: en splitter ny Husqvarna motorsag.

Vant motorsag gjennom Pondus

Pondus-entusiast Ingrid Venger Hansen jobber ved Holmenkollen Dagsenter. Da hun så en konkurranse på Facebook der premien var en Husqvarna-motorsag fra Eiksenteret kastet hun seg på. Det ble en spesiell opplevelse.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Lars Ovlien

– Holmenkollen Dagsenter avdeling Øvreseter er et nonprofitt dagsenter for mennesker med utfordrende atferd. Vi holder driften gående ved å kløyve og pakke ved, som vi selger til skampris. Personalet må tilrettelegge ved å kutte opp stokker i håndterlige biter med en motorsag, og den var til stadighet på reparasjon, forklarer Ingrid Venger Hansen.

Da Pondus på Facebook ville gi bort en Husqvarna motorsag fra Eiksenteret til den som kom med det beste argumentet skrev hun en forklaring på hva de jobbet med og hvorfor de trengte en ny motorsag. Det resulterte i et rørende engasjement. Av 1400 kommentarer fra folk som ønsket seg en motorsag skilte Ingrid seg klart ut. Mange trakk sitt eget kandidatur da de leste hennes innlegg.

– Det tok helt av. Jeg fikk over 300 støttestemmer på innlegget mitt, samt en oppfordring fra publikum at vi også burde få verneutstyr. Jeg er kjempeglad for at Eiksenteret Oslo også ga oss verneutstyr, slik at Peyman som har hovedansvaret for vedproduksjonen hos oss fikk tilpasset utstyr. Det ble trampeklapp og jubel på personalrommet da vi fikk vinnerbeskjeden, forklarer hun.

Ingrid skrev også et dikt til Pondus som takk for premien. Det kan du lese på Facebook.

Peyman Mirzakhani har ansvar for vedproduksjonen hos Holmenkollen Dagsenter avdeling Øvreseter. Her er han sammen med Per Ivar Mathisen fra Eiksenteret Oslo.

Eiksenteret la like godt med sikkerhetsutstyr, filesett, ekstra kjede, olje og bensin sammen med motorsaga.
Lenker
Min side