Til toppen

 

 

Valtra

Når det kommer til nordiske forhold og behov, er det få traktorprodusenter som har like god peiling som Valtra. Valtra er den eneste nordiske traktorprodusenten, og har svenske røtter helt tilbake til 1832, og finske siden 1851. Med andre ord er dette traktorprodusenten som virkelig har erfaring med de samme utfordringene man finner på norske åkre.

Valtra traktorer er kjent for sin pålitelighet, allsidighet, holdbarhet og skandinaviske tradisjon. Hver traktor er skreddersydd til kundens behov og produsert for å virke i et av verdens tøffeste klima. I tillegg tar Valtra miljøvern på alvor. Alt fra deres produksjonanlegg til utvikling av nye produkter tar høyde for miljøutfordringer. Deres traktorer er derfor både bygget for å vare, og for at jorden vi jobber på tas hånd om.

Du finner en rekke traktorer fra Valtra hos et stort utvalg av våre Eiksentere og det er med stor yrkesstolthet vi leverer nordiske traktorer i Norge.

 

Traktorer fra Valtra

Sorter etter: Navn (a > å)

Valtra A-serie

Helt ny traktor, kompakt kraft, med det beste effekt/størrelse-forholdet. Et komfortabelt førerhus som er helt nytt sammen med egenskaper og karakteristikker som gjør traktorserien til en sann segmentspesialist.

Valtra N-serie

Valtra N-serie setter standarden for sitt traktorsegment. Den nye N-serien tilbyr kunden et optimalt effekt/vekt-forhold, lave totale eierkostnader og maksimert komfort for lange arbeidsdager. Toppmodellen N174 er markedets sterkeste 4-sylindrede traktor med 201 hestekrefter.

Valtra S-serie

Flaggskipet Valtra S-serie tilbyr kunden et optimalt effekt/vekt-forhold, lave totale eierkostnader og maksimert komfort for lange arbeidsdager. En pålitelig maskin som utfører det du ønsker og litt til.

Valtra T-serie

Valtra T-serie med sine sterke karakteristikker og høyteknologiske funksjoner har tatt standardene for en 6-sylindret traktor til et neste nivå. Dette er stadfestet med mange utmerkelser, siden modellen ble lansert.

Unlimited Studio

Med Valtra Unlimited kan du designe og utstyre din egen traktor slik at den er tilpasset din bruk og dine arbeidsoppgaver. Unlimited Studio kan spesialtilpasse både tilbehør og utstyr for å dekke dine behov. Selv om ikke tilbehøret og utstyret finnes direkte på samlebåndet i den vanlige produksjone, setter Valtra sammen din ultimate løsning. Trenger du spesielle landbruksfunksjoner, eller ønsker du å tilpasse traktoren så den passer best til spesefikke oppgaver, som skogsarbeid, veivedlikehold eller entreprenør-oppgaver, er dette den perfekte løsningen. Selv militære løsninger kan Valtra stelle i stand.

Det trenger ikke å være bare rent funksjonelt. Valtra har mange gode løsninger for å gjøre traktoren din enestående og egen. Med Unlimited Studio kan du få traktoren spesiallakkert, belyst og med egne tilpassede steroeløsninger. 

For jordbruk tilbyr Valtra Unlimited fabrikkmonterte alernativer som f.eks. Tillegshydraulikk, ekstra strømuttak og ISOBUS foran. Slik får du mest mulig ut av traktoren. En rekke forskjellige løsninger innen materialhåndtering, LED-lamper og førerhussikt og komfort samt motoreffektivitet og økonomiforbedrende løsninger for å jobbe på støvfylte åkre er tilgjengelige for å løfte arbeidsmaskinen til det neste nivået. 

Valtra har tenkt på alt om med Ceramic PRO får du en svært slitesterk beskyttende coating som beskytter både understellet og andre overflater på traktoren. Med denne coatingen ser traktoren helt ny ut - lengre, og er enklere å holde ren. Ceramic PRO danner et permanent lag som ikke vakses av eller brytes ned.

Løsningene er nesten uendelige med Unlimited. Ønsker du skinn i førerhytta, eller mønster eller bilder i lakken? Eller kanskje du har et helt spesielt ønske om hva du trenger i din traktor. Da tar Valtra saken.