Skip to main content
Til toppen

Serigstad Smartflow


SmartFlow er et nytt konsept for syretilsetting som tar kontroll over tilsettingen og frigjør brukerens fokus til andre oppgaver.

SmartFlow er en meget brukervennlig og nøyaktig styring til bruk med Serigstad GP og MP-pumper. Mulighet for automatisk start/stopp av pumpe på signal fra traktor i tillegg til automatisk regulering av tilsetting mot ønsket mengde gjør ensileringen høyt automatisert.

SmartFlow består av en betjeningsenhet og en baseenhet som kommuniserer trådløst. Betjeningsenheten henter signaler fra traktorens ISO11786 kontakt for start og stopp av pumpe. Parametre som kan aktiveres og deaktiveres etter behov er PTO, kjørehastighet og trepunkt inn/ut av arbeid. Dersom traktoren ikke er utstyrt med denne kontakten benyttes 12V kabel for strømforsyning og eventuelt pickup-bryter for automatisk start/stopp.

Baseenheten regulerer og leverer strøm til pumpe og består av flowmeter, stengeventil i tillegg til hurtigkoblinger som gjør montering og flytting mellom ulikt utstyr meget enkelt. SmartFlow regulerer automatisk tilsetningsmengde for å få en jevn og korrekt tilsetning i hver kjøring og tilpasser seg også dersom kjøretiden avviker fra forrige kjøring. Antall liter kjørt og type ensileringsmiddel logges i betjeningsenheten og kan lagres på ulike kunder.

 

SmartFlow for GP-serie

SmartFlow med integrert flowmeter og mekanisk stengeventil for GP-serien.


 

SmartFlow for MP12

Kabinett med montert MP12 og SmartFlow med flowmeter og mekanisk stengeventil integrert.

 


SmartFlow for MP17

Kabinett med montert MP17 og SmartFlow med flowmeter og mekanisk stengeventil integrert.


 

Lenker
Min side