Til toppen

Serigstad Feedback


Serigstads FeedBack – utvendig vippbart fôrbrett gir deg effektiviteten til et kjørbart fôrbrett, men du slipper kjøring på fôrbrettet og skyving av fôr. Løsningen tilrettelegger også for god logistikk inni driftsbygningen. Dette er et vippbart fôrbrett som monteres langs ytterveggen.

Smarte og effektive løsninger sparer bonden for mye penger. FeedBack er et slikt besparende produkt. Du sparer både tid, penger og plass med dette patenterte, vippbare fôrbrettet. Du monterer det langs ytterveggen slik at du enkelt kan foreta selve fôringen fra utsiden. Når du er ferdig, kan du enkelt vippe opp hele fôringslemmen, slik at den utgjør en del av veggen. Dyrene når frem til fôret helt selv til enhver tid.

Denne formen for fôring fører med seg en rekke unike fordeler. For det første trenger du ikke noen fôrskyving. Det reduserer bygningsbredden betydelig, og det reduserer smittespredningen da ingen hjul kommer i kontakt med foret. Det kommer ingen eksos inne i husdyrrommet og det skaper ingen begrensinger på størrelsen på utfôringsmaskinen. 

Fôrbrettet er enkelt å betjene, da den installeres med enkeltvirkende sylinder hver 16. meter, og leveres med trådløs fjernkontroll slik at du lett kan vippe fôrbrettet opp og ned fra traktoren.