Skip to main content
Til toppen
Optimaliser din Fendt

Optimaliser din Fendt med "how to"-videoer

Optimaliser din Fendt

Når du tar plass bak rattet i din nye eller brukte Fendt-traktor, kan det være øyeblikk der du tenker: "Hva var nå igjen prosedyren for denne funksjonen?" Fendt står for innovasjon og brukervennlighet, og med funksjoner som Fendt VarioGrip og det intuitive FendtONE-grensesnittet er effektivitet aldri langt unna.

Tekst: Laaven | Foto: Laaven | Video: Laaven

Men selv de mest erfarne kan noen ganger trenge en liten påminnelse om de mange funksjonene og innstillingene som gjør en Fendt så unik. Med dette i tankene har vi introdusert vår nye serie av Fendt “How to”-videoer, for å gi deg klare og nyttige instruksjoner for å utnytte din traktor til det fulle.

Fendt er mer enn bare traktorer; det er en partner i jordbruket og i entreprenørvirksomhet. Og som din partner, ønsker vi å tilby praktisk hjelp der det virkelig teller - ute på feltet. Våre nye veiledningsvideoer er utviklet for å møte behovene til dagens bønder, og for å gjøre informasjonen lett tilgjengelig, har vi samlet dem i en hendig spilleliste på YouTube.

-    Vårt mål var å skape ressurser som er like praktiske som de er informative. Ved å fokusere på direkte og enkel kommunikasjon, håper vi at hver video vil fungere som en umiddelbar løsning for våre kunders spørsmål, forklarer Jørgen Skjelin, produktsjef for Fendt. 

Vi vet hvor verdifull tiden er for kundene våre, og vårt ønske er at Fendt “How to”-videoer skal gjøre det raskere og enklere enn noen gang å finne svar og løsninger.

En tettere dialog med bøndene

Fendts nye veiledningsserie er ikke bare en samling videoer; det er et voksende bibliotek av kunnskap, designet for å utvide seg og tilpasse seg etter markedets skiftende behov og spørsmål.

-    Vi ser dette som en dynamisk dialog mellom Fendt og bøndene. Deres tilbakemeldinger og spørsmål er drivkraften bak utviklingen av nytt innhold. Dette er en invitasjon til å engasjere seg direkte med oss, legger Jørgen til.

Fendt bekrefter at den nye digitale tilnærmingen er et supplement til den eksisterende kundeopplevelsen, og ikke en erstatning for personlige møter og samtaler.

-    Vi verdsetter personlig kontakt høyt og forstår viktigheten av direkte kommunikasjon. Vår digitale tilstedeværelse, inkludert video-serien, er en utvidelse av vår støtte, designet for å gjøre livet enklere for bonden, ikke å distansere oss fra dem, forsikrer Jørgen.

Vil du dykke dypere?

Finn Fendts instruksjonsvideoer på populære plattformer som Facebook, TikTok, Instagram, og selvfølgelig, YouTube. Og for direkte støtte, er ditt lokale Eiksenter alltid tilgjengelig for å hjelpe.

Lenker
Min side