Skip to main content
Til toppen
Nyheten MF 7719 S kåret til Machine of the Year

MF 7719 S ble kåret til Machine of the Year på SIMA 2019. Det nye flaggskipet i MF 7700 S-serien har en 190 hk motor og Dyna-VT-transmisjon som standard. En perfekt traktor for den profesjonelle bonden eller entreprenøren. Foto: AGCO.

Nyheten MF 7719 S kåret til Machine of the Year

Massey Ferguson har oppgradert flere av modellene i MF 7700 S-serien til Stage V-motorer, og lanserer samtidig en ny modell: MF 7719 S. Med en motor på 190 hk plasserer den seg helt i toppen av mellomsegmentet – og ble kåret til Machine of the Year på SIMA 2019.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: AGCO

MF 7719 S er den største modellen i mellomklassesegmentet til Massey Ferguson. Den får krefter fra den nyeste 6,6 liters AGCO Power-motoren som yter 190 hk, og med Engine Power Management (EPM) får du 30 hk ekstra. Dermed har MF 7719 S 220 hk til tyngre transport og andre krevende oppgaver.

– MF 7719 S passer til profesjonelle bønder og entreprenører. Hele ekstraeffekten er nå tilgjengelig i transport, gradvis fra 6 km/t, men fullt tilgjengelig fra 18 km/t, uten at kraftuttaket er i bruk slik som tidligere. Med den nye intuitive Datatronic 5-skjermen kjent fra MF 8700 S-serien har det blitt en meget allsidig traktor, like anvendelig i transport med tung dumperhenger som på jordet, forteller produktsjef Ole Jakob Rustad.

Bedre økonomi

På samme måte som de større modellene i MF 7700 S-serien kan MF 7719 S utstyres med dekk med diameter på 1,95 meter bak. Det ypperlige forholdet mellom vekt og ytelse og en tillatt totalvekt på 14 tonn gir økt nyttelast.

– Her får du mye kraft og lav vekt i perfekt balanse, kombinert med svært mye teknologi. Økonomien forbedres ytterligere med 600 timers serviceintervall og nye hydrauliske ventilløftere, som gir automatisk ventiljustering. Lavt drivstofforbruk, enkelt vedlikehold og høy effektivitet holder driftskostnadene nede, poengterer Rustad.

Den nye Datatronic 5-terminalen er standard på Exclusive-modellene av MF 7716 S, MF 7718 S og MF 7719 S. Det gir deg samme brukergrensesnitt som et nettbrett eller en smarttelefon.

 

Service og teknologi

De nye MF 7700 S-modellene leveres med Eik Service- og Garantiavtale med fem års varighet som standard. Serviceavtalen gir deg forutsigbare kostnader i hele perioden. I tillegg er Datatronic 5-terminalen standard på Exclusive-modellene.

– Datatronic 5 er i praksis en berøringsskjerm av samme type som et nettbrett eller en smarttelefon. En stor nyhet er at den gir deg tilgang til en rekke traktorfunksjoner, som styring av oljestrøm og spoleventiler, vendeteigsautomatikk og transmisjonsinnstillinger. Den er tilrettelagt for presisjonslandbruk, inkludert siste generasjon MF AutoGuide autostyring fra Massey Ferguson. Med «Go Mode» er du raskt i gang med å sette opp kjørelinjer og lagre redskaper.

Stage V-teknologi

I tillegg til MF 7719 S, tilfredsstiller også MF 7716 S og MF 7718 S de nye Stage V-kravene til utslipp. Dette oppnås med det prisbelønnede «All-in-One» SCR-systemet, som nå har fått en egen sotkatalysator og et slankere eksosrør som gir enda bedre sikt.

– MF 7716 S og MF 7718 S får faktisk 5 hk mer enn forgjengerne med den nye teknologien. Samme teknologi er også tatt i bruk på MF 8700 S-serien, der alle seks modellene heretter vil tilfredsstille Stage V-kravene, forteller Rustad.

Vil du vite mer? Ditt Eiksenter kan hjelpe deg.

Lenker
Min side