Skip to main content
Til toppen
MF On The Road Show: Inspirerende besøk i Førde

Konkurranse er alltid gøy og skaper stort engasjement

MF On The Road Show: Inspirerende besøk i Førde

Etter en lengre kjøretur fra Malmefjorden via Dyrsku’n i Seljord, kom vi og lastebilene frem i Førde sent tirsdag kveld, klare for en ny dag med gårdsbesøk, foredrag og testkjøring. Førde valgte å vise seg fra sin beste side med strålende solskinn og det nærmeste vi kom regn var en flott regnbue på onsdag morgenen.

 

Tekst: Laaven | Foto: Laaven | Video: Laaven

Dagen startet med en kaffe på Eiksenteret i Førde, før vi dro ut på destinasjonens gårdsbesøk; Hafstad Gård hvor vi fikk et informativt og spennende møte med brødrene Erik og Vegard Fitje Harstad. De har over 600 mål med gras og en aktiv melkeproduksjon. De bruker en MF 5S og MF5713S i den daglige drifta. De var begge svært fornøyde med traktorene, og vi fikk verdifulle tilbakemeldinger om hva de ønsker seg av utviklingen på MF-utstyret i årene som kommer. Nettopp det å være ute og møte bønder, er det som sikrer at Massey Ferguson alltid skal være optimalisert etter bondens ønsker.

Etter gårdsbesøket fortsatte vi dagen med en produktiv gjennomgang med selgerne hos Eiksenteret i Førde. Dette var en utmerket anledning til å utveksle erfaringer og kunnskap.

Når klokken nærmet seg 17, begynte de første bøndene og kundene å møte opp på landbruksskolen i Førde, hvor vi skulle gjennomføre kveldens arrangement. Vi var imponert over det store oppmøtet, og folk virket begeistret over arrangementet og foredragene som dekket både tekniske aspekter og brukeropplevelser med utstyr fra Massey Ferguson. Deltakerne fikk også muligheten til å prøvekjøre ulike traktorer. Høydepunktet var uten tvil ryggekonkurransen med MF 8S og henger. Også her, var det en av ung-gutta som ga de mer erfarne ringrevene en utfordring og stakk av med gavekortet på 3000 kroner, for å være raskest gjennom løypa.

Neste stopp; Voss

Vår reise fortsetter, og neste stopp er Voss den 21. september. Vi ser frem til å møte enda flere av dere, lære om deres erfaringer og behov. 

Vi vil gjerne takke alle deltakerne for deres tid og engasjement. Deres tilbakemeldinger er uvurderlige og helt i tråd med Massey Ferguson sitt slagord: Born to Farm. Sammen skaper vi en bedre fremtid for jordbruket i Norge.

For kontinuerlige oppdateringer om MF On The Road Show, følg med på Eiksenteret.no.

Med vennlig hilsen,
MF-teamet
 

Lenker
Min side