Til toppen
MF on the Road på Stokke

Traileren er på plass i Stokke

MF on the Road på Stokke

MF Teamet har nå kommet seg til Stokke, og tross mange uker på veien er stemningen fortsatt topp innad i teamet. Så lenge man er omgitt av flotte traktorer, spennende folk, kunder og ikke minst et stykke fyrstekake fra tid til annen, er tilværelsen topp!

Tekst: Laaven | Bilder: Laaven | Video: Laaven

I Stokke startet dagen i kjent stil med et gårdsbesøk. Denne gangen var det Petter Sand vi fikk gleden av å besøke. Petter har hatt flere Massey Ferguson-traktorer opp igjennom årene, og fascinasjonen for de røde traktorene startet med en gråtass.

- Jeg må nok gi Gråtassen skylda for at jeg har blitt MF-entusiast. Det begynte der, også har jeg vært veldig fornøyd med alle MF traktorene jeg har hatt senere også, forteller Petter.

I dag har Petter en MF7726 samt en MF6S. MF7726-en bruker han foran MF-firkantpressa. Petter har valgt å firkantpresse, for å presse bunter som er enkle å bruke i stallen for hesteeiere. Buntene han lager blir kompakte og fine, og er på ca 250kg.

- Jeg er veldig fornøyd med både pressa og traktoren, men kanskje det som veier tyngst er den gode oppfølgingen jeg får fra Eiksenteret på Stokke, forteller Petter.

Når gårdsbesøket var ferdig, bar turen tilbake til Eiksenteret på Stokke for å ta imot selgere og kunder. Med på turen har vi med oss AGCO Finance, som holder kurs for både selgere og kunder. Jan Tore som jobber med finansiering i AGCO Finance, lærer opp både bøndene og selgerne i hvordan man kan finne gode og bærekraftige økonomiske løsninger når man skal handle traktorer og utstyr.

- Vår jobb er å finne løsninger som fungerer for både bøndene og selgerne. Vi legger mye tid i å spesialtilpasse tilbud, som passer til kundens økonomi og drift, forteller Jan Tore.

Alt i alt var besøket vårt i Stokke svært vellykket, og vi ser frem til de to neste og siste stoppene på turen. Du finner oss på Eiksenteret i Sarpsborg tirsdag 10.10, og på Furnes torsdag 12.10. Vi sees!

Med hilsen
MF Teamet