Skip to main content
Til toppen
MF on the Road på Klepp

MF on the Road er godt synlige langs veien

MF on the Road på Klepp

Regnværet fortsetter i det vi kjører traktorene fra Eiksenteret på Voss videre ned til Forus Travbane, i regi av Eiksenteret på Klepp. På veien tar vi en stopp innom Eiksenteret i Bergen, for å slå av en prat med selgerne og kunder der. Det å snakke med kundene og høste erfaring fra dem, er viktig for at vi i Massey Ferguson skal være det ledende førstevalget for bønder i Norge.

Tekst: Laaven | Foto: Laaven | Video: Laaven

Framme i Klepp, starter vi dagen med et gårdsbesøk hos Årne Salte. Vi kommer frem til en pent opparbeidet gårdsplass foran to store og nye fjøs. Årne driver med storfe, kylling og gulrotproduksjon. 

Det er store kontraster mellom gårdsbesøket vi hadde på Voss og gårdsbesøket her på Klepp. Fra bratte jorder og mindre forhold, til store flate jorder og store fjøs. Men noen likheter har de begge; de produserer mat i verdensklasse og kjører begge Massey Ferguson. Man kan vel kalle Massey Ferguson “den røde tråden” i norsk landbruk? Fra bratte fjellheimer og karrige forhold til flate slette jorder på sør og Østlandet, finnes det alltid en Massey Ferguson som passer perfekt til å dekke den norske bondens behov. 

Etter gårdsbesøket, bar turen videre til Forus Travbane, hvor vi ble møtt med en herlig lunsj (dog uten fyrstekake…) før vi satte i gang kursing med selgerne i området. Kursene vi holder på hvert sted vi besøker, har stor betydning både for selgerne og for bøndene i området. Det er generelle kurs fra oss som jobber i Massey Ferguson, i tillegg til at Norsk Landbruksrådgivning og AGCO Finance er med oss på turen. Norsk Landbruksrådgivning holder kurs i hvordan man implementere presisjonslandbruk på gården; uavhengig av størrelse og budsjett. De presenterer upartiske løsninger som skal fungere for den norske bonden.

AGCO Finance er med for å “gjøre drømmene våre til virkelighet”. AGCO Finance holder kurs i hvordan norske bønder kan ha en bedre økonomisk oversikt og handlingskraft i de investeringene de står ovenfor. 

Etter kursene ble kvelden avsluttet med fancy hamburgerburgermeny, traktorkjøring, prat og ikke minst; MF 8S ryggekonkurranse. Det var svært godt oppmøte denne kvelden, og mange som fikk gleden av å testkjøre de nye Massey Ferguson traktorene vi har med oss på tur.

Nå bærer turen videre til Eiksenteret på Rykene 26.09, hvor du kan møte oss fra 17:00.

Med vennlig hilsen
MF-teamet

Lenker
Min side