Skip to main content
Til toppen
MF on the Road på Furnes

Gjengen som har kjørt landet rundt på MF on the Road: MF-teamet

MF on the Road på Furnes

Alle gode ting må komme til en slutt, og det gjelder også for "MF on the Road". Vi har hatt noen fantastiske uker på veien, hvor vi har møtt bøndene på deres hjemmebane - på jordet. Vårt mål er alltid å være tilgjengelige og sette bonden i sentrum. Dette vil vi fortsette med, selv etter at årets karavane er avsluttet.

Tekst: Laaven | Foto: Laaven | Video: Laaven

Vår siste destinasjon var Eiksenteret i Furnes. Dagen startet med en velfortjent kaffekopp på Eiksenteret, før vi satte kursen mot dagens gårdsbesøk i "MF-bussen". Denne dagen var det melkebonden Pål, som bor nær Hamar, som fikk besøk av den engasjerte MF-gjengen.
Pål driver med melke- og ammeku. Han har en kvote på 430 tonn og har 35 ammekyr. For å utføre arbeidet på gården bruker han selvfølgelig Massey Ferguson. Han har en MF 5S 145 og to MF 7726 for de tyngre oppgavene.

Etter gårdsbesøket dro vi tilbake til Eiksenteret for kveldens arrangement. Foredragsholderne fra ACGO Finance og NLR holdt sine kurs for siste gang på denne turen, for både selgere og kunder.
Kursene ble etterfulgt av en sosial kundekveld med mulighet for testkjøring av traktorene. Denne kvelden byttet vi ut pølser og hamburgere med lapskaus – en velkommen forandring for oss i MF-teamet som har spist hamburgere og pølser over hele landet. Det eneste som kunne gjort kvelden enda bedre, ville vært fyrstekake til dessert.

Alt i alt, en svært vellykket avslutning på "MF on the Road"! Men bekymre deg ikke, selv om den offisielle turen er over, er vi ikke helt ferdige. Det vil komme en bonus-episode hvor vi oppsummerer hele reisen. I tillegg vil Tore snart legge ut på en ambisiøs reise med vår MF8S. Gled dere!

Med vennlig hilsen, 
MF-teamet.

Lenker
Min side