Til toppen
MF on the Road i Malmefjorden

MF on the Road i Malmefjorden

Å se rett inn i lugarene på et cruiseskip når man gnir søvnen ut av øynene på morgenkvisten er ikke dagligdags for oss østlendinger. Ei heller å ha kongeutsikt rett ned på Aker stadion. Noe som forøvrig vekket blandede følelser for fotballsupporteren blant oss, Gard. Riktignok er det blåhvitt som gjelder for ham også - men i en helt annen klubb.

Tekst: Eikmaskin | Foto: Eikmaskin

Denne uka var det Eiksenteret Malmefjorden som hadde besøk av MF on the Road. Heftig regnvær mandag natt skapte en viss usikkerhet, men tirsdag var uværet som blåst bort.

Som alltid startet vi dagen med gårdsbesøk, denne gangen hos Roald Ugelstad på Midtgarden. Med nybygd løsdriftsfjøs og stolte MF tradisjoner på gården  var det nok å prate om. Til tross for at alderen har bikket 60 ser Roald lyst på fremtiden. Ei kvote på 320 tonn og med muligheter for å øke antall produksjonsdyr gir gode muligheter for neste generasjon - som allerede har gitt forsikringer om videre drift.

Servering av den beste lefsa vi noen gang har smakt, gjorde det vanskelig å komme derifra. Men etter hvert fikk vi stuet teamet inn i bussen og kjørt tilbake til Eiksenteret. Der ventet en selgergjennomgang med påfølgende godt besøkt kundekveld. Og i presisjonkjøringskonkurransen var det nok en gang en av de yngste som dro avgårde med gavekortet på 3000,- kroner. Vi gratulerer!

Nå setter vi kursen for Seljord og Dyrskun, før vi dukker opp i Førde 13. september.