Skip to main content
Til toppen
Massey Ferguson DM 255-P og RK 361 DN – Fleksible og robuste maskiner for mindre traktorer

Massey Ferguson DM 255-P og RK 361 DN – Fleksible og robuste maskiner for mindre traktorer

Landbruket er i konstant utvikling, og det kreves stadig mer avansert og effektivt utstyr for å opprettholde konkurransedyktighet og produktivitet. Massey Ferguson DM 255-P slåmaskin og RK 361 DN en-rotors samleriver er ikke noe unntak. Begge modellene kommer med en rekke unike funksjoner og tilpasningsmuligheter.

Tekst: Laaven | Foto: Laaven | Video: Laaven

DM 255-P: En slåmaskin med lavt kraftbehov

Står du foran et valg om å investere i en ny slåmaskin? DM 255-P kan være det ideelle valget. Denne lette maskinen veier under 700 kg, og krever derfor mindre kraft fra traktoren. Dette gjør den til et lettvektsalternativ i sin klasse, og passer perfekt på mindre gårdsbruk og jorder.

Arbeidsbredde og kraftuttakshastighet
DM -P-serien kommer i tre ulike modeller med arbeidsbredder på 2,50 m, 3,00 m og 3,50 m. Du kan velge mellom en standard kraftuttakshastighet på 540 o/min eller en alternativ girboks beregnet for 1000 o/min. 

DM 255-P og DM 306-P kan utstyres med stengelbehandler.

Tilpasning og drift
Enkelheten med denne maskinen er bemerkelsesverdig. Den krever kun en enkeltvirkende hydraulikkventil på traktoren for hev og senk. I tillegg er tilkoblingen justerbar for optimal tilpasning til traktoren. Slåttebjelkens drift går via et fjærbelastet elastisk belte med automatisk stramming, noe som sikrer en jevn og lett drift.

Ekstra funksjoner
Denne maskinen kommer også utstyrt med en rekke andre funksjoner som fjærbelastet kollisjonsvern, DriveGuard bryteskive på hver skive og hurtigskift av kniver.

RK 361 DN: En robust en-rotorsrive

RK 361 DN er en del av Massey Ferguson sin serie med enkle og robuste 1-rotors samleriver. Med en vekt på kun 420 kg, tilbyr denne modellen utmerket stabilitet og fleksibilitet.

Arbeidsbredde og kapasitet
Til tross for sin kompakte størrelse, har RK 361 DN en arbeidsbredde på 3,6 m. Serien består av 6 modeller, og denne er den nest minste i serien.

Unike funksjoner
Med en rotordiameter på 2,70 m, er RK 361 DN utstyrt med 10 tindearmer. Disse armene har et unikt design som gir økt fleksibilitet. Hver tinde har sitt eget feste, noe som gir dem stor fleksibilitet og det er enkelt å skifte hver enkelt tinde.

Ekstra funksjoner og utstyr
For de som ønsker å tilpasse maskinen ytterligere, tilbyr vi ekstrautstyr som boggiaksling, fronthjul og LED-lys.

Konklusjon

Både DM 255-P og RK 361 DN tilbyr unike funksjoner og tilpasningsmuligheter som gjør dem til solide investeringer for fremtidens landbruk. Med fokus på lavt kraftbehov, fleksibilitet og robust design, er disse maskinene klare for å møte alle dine behov.

Lyst til å vite mer?

Ta kontakt med ditt nærmeste Eiksenter for mer informasjon.

Lenker
Min side