Skip to main content
Til toppen
Kompakt og velutstyrt ny traktorserie

Kompakt og velutstyrt ny traktorserie

MF 3700 AL «ALPINE»-serien er en ny traktorserie med tre modeller på henholdsvis 75 hk, 85 hk og 95 hk. De er høyt utstyrt og kombinerer stabilitet med høy komfort og ytelse, noe som gjør dem godt egnet for en rekke arbeidsoppgaver med eller uten laster.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: AGCO

– MF 3700 AL er ideelle lastertraktorer og perfekt til husdyrbruk. Egenskapene fra større traktorer i en lett, kompakt innpakning gjør dem til ideelle all-round arbeidshester for et bredt utvalg oppgaver ute på jordet, fra grasproduksjon til sprøyting og gjødselspredning. Lav vekt gjør den godt egnet for alle med bæresvak mark, forklarer produktsjef Ole Jakob Rustad.

MF 3700 AL «ALPINE»-serien har en 3,4 liter, firesylindret motor som ikke trenger AdBlue. Motoren gir 75 hk til MF 3707 AL, 85 hk til MF 3708 AL og 95 hk til MF 3709 AL, med tilhørende maksimalt dreiemoment på 320 Nm, 365 Nm og 395 Nm. Med serviceintervall på 600 timer reduseres driftskostnadene ytterligere.

– Den nye og komfortable førerhytta er 20 cm bredere enn på MF 3700 VSF-modellene. Du får den i to varianter: standard førerhus med flatt gulv eller en lavprofilversjon med tunnel i gulvet, som kan redusere høyden helt ned til 2,44 meter. Akselavstand på 2156 mm gir god stabilitet, og det er mulig å ha R30 (30'') bakhjul som gir god flyteevne. Kombinert med suveren manøvrerbarhet er de perfekte til å jobbe inni og rundt tradisjonelle gårdsbygninger, eller til snørydding på trange plasser om vinteren.

MF 3700 AL kombinerer høyt utstyrsnivå og egenskaper fra større traktorserier med lav vekt og et svært kompakt design.

Alle modeller har 24/12 PowerShuttle-transmisjon og leveres med SpeedShift, en to-hastighets powershift. Multifunksjons-spak montert på høyre konsoll styrer frontlasteren, spoleventiler og transmisjon, inkludert endring av retning, powershift-trinn og kløtsjknapp. Maksimalt 65 hk/min hydraulikkolje dedikert til utvendig hydraulikk gir mer enn nok ytelse til å imøtekomme de mest moderne redskapene. To elektrohydrauliske spoleventiler er standard, men du kan velge opp til fire, inkludert ett uttak foran og to midt-monterte uttak.

– MF 3700 AL «ALPINE»-serien plasserer seg mellom den eksisterende MF 3700 VSF-serien og MF 4700-serien. I tillegg til høye spesifikasjoner som standard, finnes det et stort utvalg av tilleggsutstyr som gjør at du kan konfigurere og skreddersy traktoren til dine spesifikke behov, understreker Rustad.

KONTAKT DITT EIKSENTER

Lenker
Min side