Til toppen

Husqvarna Rider 216TAWD sitteklipper


inkl. mva.

Den perfekte sitteklipperen for huseiere og jordeiere som verdsetter effektivitet og komfort! Nå med firehjulstrekk!

Rider 216T AWD, med firehjulstrekk. En kraftig Briggs & Stratton V-twin-motor driver denne sterke sitteklipperen rundt. Klipperen er profesjonelle laget med god manøvreringsevne og brukervennlige løsninger. Her får du pedalstyring, hydrostatisk transmisjon, automatisk innkobling av knivene og kontroller uten innviklede løsninger. Motoren starter også helt uten å bruke choke.  

Kombiklippeaggregatet følger ikke med.

Det er mulig å montere to kombiklippeaggregatet, Combi 94 og Combi 103. Begge modellene har mulighet for en kombinasjon med BioClip og bakutkast i samme klippeaggregat.

Det er mulig og montere snøskjær og børste i front.

BioClip finhakker gresset og fordeler det utover plenen igjen som næringsgjødsel. Du styrer både hastighet og retning med pedalene slik at du kan ha full kontroll på rattet med frie hender, eller for å enkelt justere klippehøyden med den lett tilgjengelige klippehøydespaken eller benytte deg av andre kontrollinnstillinger på brukervennlig og lett tilgjengelig kontrollpanel. 

I Rider 216T AWD sitter du alltid komfortabelt. Motoren sitter bak føreren slik at du alltid har god sikt og førerområdet har redusert støy og utslipp. Både oppbevaringsrom og flaskeholder er å finne strategisk plassert bak førersetet. 

Klipperen er veldig fleksibel og lett å manøvrere. Mye av dette skyldes at den har leddstyring/midjestyring sånn at den er lett å svinge. Dette er også med på å øke kjøregleden. Samtidig har den pendlende bakaksel slik at den har maksimal drakraft på hjulene og at den kjører jevnt også i ujevnt terreng. 

Sitteklipperen er også lett å vedlikeholde og kommer med utallige muligheter for tilleggsutstyr.