Skip to main content
Til toppen

Husqvarna Automower 420 robotklipper

EAN: 7391736361811

inkl. mva.

Godt utstyrt robottklipper for effektiv klipping av utfordrende gressområder. Passer for større områder på opptil 2200 m² og kan håndtere bratte bakker med en helling på så mye som 45%. Smart teknologi tilpasser mengden klipping til gressets vekst, spotklipping på områder med høyt gress og styrer klipperen enkelt gjennom smale passasjer. Den intuitive menyen på den store, brukervennlige skjermen tillater personlige innstillinger for når du vil at maskinen skal klippe. Polar hvit farge er tilgjengelig som et alternativ.

Arbeidsom toppmodell

Denne toppmodellen av en robotklipper kommer med to ledeabler for redusert søketid i kompliserte hager. Langs ledekabelen kan man her starte klipperen på 5 fjerntliggende startpunkter for et jevnt og godt klipperesultat på store plener. Klipperen håndterer bratte bakker på 45% helling og det grove dekkmønsteret sørger for at den også har godt grep på glatte flater.

Gressklipperen er utstyrt med alarm med PIN, og innebygd varslingssystem for telefon i tilfelle tyveri. Styringen er enkel gjennom Automower Connect, eller en stor, høyoppløselig internt installert skjerm. Du kan selv planlegge på forhånd når klipperen skal utføre arbeid. Har en utrolig stillegående hjulmotor. 

Funksjoner som skaper gode klipperesultater

Automower 420 er bygget for all slags vær og arbeider året rundt, selv i det kalde nordiske klima. Den klipper effektivt basert på hvordan gresset gror ut ifra vær og sesong. Med brukervennlige justeringsalternativer og smarte klippemønster jobber den hardt for at din plen skal få den ultimate trimmen. Kvaliteten på både gresset og selve klippen skal alltid være av høyeste kvalitet. Skulle man f.eks. ha tatt inn hagemøblene for sesongen har robotklipperen egne spesialprogram for høyt gress. Skulle den treffe på smale passasjer finner den selv de beste rutene for å få klippet hele din gressplen. Selv de trangeste veier skal få sin klipp og det uten at klipperen etterlater seg hjulspor. 

Om man ønsker å ha klipperen på forskjellige steder kan man opprette forskjellige profiler for de forskjellige stedene og enkelt bytte mellom disse. Ladestasjonen finner klipperen selv veien til når den trenger en hvil.

 

Lokalt dyreliv, som pinnsvin og fugleunger, kan skades ved bruk av robotgressklippere. Vennligst ta hensyn til dette ved bruk og oppsett av produktet. Dette kan f.eks. være å unngå kjøring av robotgressklipper på kvelden/natten når pinnsvin er aktive.

Husqvarna Automower 440 robotklipper

Husqvarna AUTOMOWER 440 er en robust og svært pålitelig robotgressklipper for hager og plener på opptil 4000 m2. Den er stillegående og navigerer automatisk gjennom komplekse områder, smale passasjer, tøft terreng og skråninger på opptil 45 %. Værtimeren justerer klippingen slik at den passer til gressveksten, mens punktklipping takler områder med høyere gress. Med to guidekabler og fire forskjellige måter å finne veien tilbake til ladestasjonen på, får du en grønn og perfekt klippet pen, nesten uten at du trenger å gjøre noe.

S0725744
Husqvarna Automower 105 robotklipper

En Automower som er lett å bruke og har mulighet for personlige innstillinger

S0572846
Lenker
Min side