Til toppen

Husqvarna Automower 420


Stillegående robotklipper for store plener på opptil 2200 m². Klipperen har praktisk Bluetooth-oppsett gjennom Automower Connect@HOME sånn at du lett kan betjene den fra avstand.

Arbeidsom toppmodell

Denne toppmodellen av en robotklipper kommer med to ledeabler for redusert søketid i kompliserte hager. Langs ledekabelen kan man her starte klipperen på 5 fjerntliggende startpunkter for et jevnt og godt klipperesultat på store plener. Klipperen håndterer bratte bakker på 45% helling og det grove dekkmønsteret sørger for at den også har godt grep på glatte flater.

Gressklipperen er utstyrt med alarm med PIN, og innebygd varslingssystem for telefon i tilfelle tyveri. Styringen er enkel gjennom Automower Connect, eller en stor, høyoppløselig internt installert skjerm. Du kan selv planlegge på forhånd når klipperen skal utføre arbeid. Med en utrolig stillegående hjulmotor kan du klippe plenen til alle døgnets tider uten å irritere nattesøvnen til deg selv eller naboer, uansett nabolag. 

Funksjoner som skaper gode klipperesultater

Automower 420 er bygget for all slags vær og arbeider året rundt, selv i det kalde nordiske klima. Den klipper effektivt basert på hvordan gresset gror ut ifra vær og sesong. Med brukervennlige justeringsalternativer og smarte klippemønster jobber den hardt for at din plen skal få den ultimate trimmen. Kvaliteten på både gresset og selve klippen skal alltid være av høyeste kvalitet. Skulle man f.eks. ha tatt inn hagemøblene for sesongen har robotklipperen egne spesialprogram for høyt gress. Skulle den treffe på smale passasjer finner den selv de beste rutene for å få klippet hele din gressplen. Selv de trangeste veier skal få sin klipp og det uten at klipperen etterlater seg hjulspor. 

Om man ønsker å ha klipperen på forskjellige steder kan man opprette forskjellige profiler for de forskjellige stedene og enkelt bytte mellom disse. Ladestasjonen finner klipperen selv veien til når den trenger en hvil.

 

Rengjøring/vedlikehold sett til robottklipper

Utstyr for enklere vasking og vedlikehold av din automower under sesongen. Inneholder: to spesialbørster, en med veldig smal og skarp fasong og den andre har smal børste med skrape, for fjerning av gress og smuss. En skrutrekker for bytting av klippeblader. En pusseklut for rensing av metall platene på ladestasjonen. Et håndkle og en flaske med rensespray for å få plastflatene rene og skinnende.

Husqvarna Automower 105

Kompakt og fleksibel robotklipper som kommer seg frem der den trengs. Denne gressklipperen er perfekt for hager opptil 600 m² og med dens lave vekt er den også enkel å lagre ved endt sesong.

Husqvarna Automower 310

Effektiv 4-hjuls robotklipper for større og mer komplekse gressområder. Passer for mellomstore områder opp til 1000 m² og kan også håndtere skråninger med en stigning på 40%. Smart teknologi styrer automatisk robotklipperen gjennom smale passasjer. Det intuitive menysystemet gir personlige innstillinger for når du vil at maskinen skal klippe. Snapdeksler i forskjellige farger er tilgjengelige som alternativer.

Husqvarna Automower 315

Med en rekkevidde på 10 meter kan du enkelt opprettholde full kontroll over din nye robotklipper Automower 315 over Bluetooth på din egne smarttelefon. Dette er en klipper som håndterer krevende gressarealer på opptil 1500 m², og bakker på opptil 40%.

Husqvarna Automower 440

Husqvarna AUTOMOWER 440 er en robust og svært pålitelig robotgressklipper for hager og plener på opptil 4000 m2. Den er stillegående og navigerer automatisk gjennom komplekse områder, smale passasjer, tøft terreng og skråninger på opptil 45 %. Værtimeren justerer klippingen slik at den passer til gressveksten, mens punktklipping takler områder med høyere gress. Med to guidekabler og fire forskjellige måter å finne veien tilbake til ladestasjonen på, får du en grønn og perfekt klippet pen, nesten uten at du trenger å gjøre noe.

Husqvarna 435X AWD

Nå får du en gressklipper med ekstremt god ytelse i skråninger. Husqvarnas  Automower® 435X med firehjulstrekk legger listen høyt når det kommer til robotgressklippere. Den håndterer enkelt skråninger med helling på opptil 70 %, og den kan kontrolleres fra hvor som helst ved bruk av Husqvarna Automower® Connect-appen. Den kan til og med talestyres via Google Home eller Amazon Alexa. 

Husqvarna Automower 315X

Kostnadseffektiv og pålitelig robotklipper som vedlikeholder plener på opptil 1600 m². Klipperen tåler en del motstand, og klatrer lett opp skråninger opptil 40% helling, og krangler seg lett gjennom ulent terreng. Alt styrt gjennom din smarttelefon, eller gjennom talestyring.

Husqvarna Automower 430X

En effektiv og stor pålitelig robotgressklipper som håndterer skråninger med stigning på 45 prosent og smale passasjer. Godt egnet for store og krevende plener på opptil 3 200 m2.

Husqvarna Automower 450X

Har man mye plen forsvinner det fort mye tid og ressurser i vedlikehold. Med denne utrolige robotklipperen slipper du de bekymringene. Med et arbeidsområde på 5000 m² takler 450X trange og røffe plener. Den jobber seg lett rundt hindringer og kan krabbe hellinger på opptil 45%.