Til toppen

Husqvarna Automower 105 robotklipper


inkl. mva.

En Automower som er lett å bruke og har mulighet for personlige innstillinger

Dette er en praktisk robotgressklipper som sørger for et perfekt klipperesultat i din hage. Den er lett å justere, og kommer med ledekabel som hjelper klipperen med å finne den kjappeste veien til laderen. Den lette gressklipperen manøvrerer seg enkelt rundt på plenen selv på glatte flater og i bakker opptil 25%.

Robotgressklipperen tar vare på strømforbruket ditt og har et lavt strømforbruk. Veien tilbake til laderen finner den helt selv. Siden den er helelektrisk kommer den også helt uten miljøskadelig utslipp. Den er også programmerbar til å gjøre jobben når det passer deg best.

Den kan til og med arbeide på natten da den arbeider veldig diskre og lager minimalt med lyd. 

 

Rengjøring/vedlikehold sett til robottklipper

Utstyr for enklere vasking og vedlikehold av din automower under sesongen. Inneholder: to spesialbørster, en med veldig smal og skarp fasong og den andre har smal børste med skrape, for fjerning av gress og smuss. En skrutrekker for bytting av klippeblader. En pusseklut for rensing av metall platene på ladestasjonen. Et håndkle og en flaske med rensespray for å få plastflatene rene og skinnende.
S0710004

Husqvarna Automower 315 robotklipper

En effektiv og pålitelig robotgressklipper som håndterer skråninger med stigning på 40 prosent og smale passasjer. Godt egnet for store og krevende plener på opptil 1 500 m2.
S0709332

Husqvarna Automower 315X robotklipper

Husqvarna Automower® 315X – en førsteklasses modell i X-line-serien. Den klipper kompliserte plener på inntil 1600 m², håndterer smale passasjer og skråninger med inntil 40 % helling og takler ulendt terreng uten problemer. Som et medlem av den enestående X-line-serien vår er den utstyrt med Automower® Connect med GPS-tyverisporing, GPS-assistert navigasjon og X-line-design med LED-frontlykter, støtfanger foran og hjulkapsler i spesielle farger. Automower® Connect-appen gir deg full kontroll. Spor, samhandle og hold deg oppdatert med et trykk på en skjerm, uansett hvor du er i verden.
S0737918

Husqvarna 445 Ii E-Serie motorsag

En kraftig all-round 13" motorsag med profesjonelle kvaliteter, som er lett å starte og har slank design.
S0494832

Husqvarna Høytrykksvasker PW 360 (160bar)

Høytrykksspyler med høyytelse. Passer perfekt til vanskelige oppgaver som rengjøring av kjøretøy og mur.
S0678226