Til toppen

Husqvarna Automower 105 robotklipper


inkl. mva.

En Automower som er lett å bruke og har mulighet for personlige innstillinger

Dette er en praktisk robotgressklipper som sørger for et perfekt klipperesultat i din hage. Den er lett å justere, og kommer med ledekabel som hjelper klipperen med å finne den kjappeste veien til laderen. Den lette gressklipperen manøvrerer seg enkelt rundt på plenen selv på glatte flater og i bakker opptil 25%.

Robotgressklipperen tar vare på strømforbruket ditt og har et lavt strømforbruk. Veien tilbake til laderen finner den helt selv. Siden den er helelektrisk kommer den også helt uten miljøskadelig utslipp. Den er også programmerbar til å gjøre jobben når det passer deg best.

 

Lokalt dyreliv, som pinnsvin og fugleunger, kan skades ved bruk av robotgressklippere. Vennligst ta hensyn til dette ved bruk og oppsett av produktet. Dette kan feks. være å unngå kjøring av robotgressklipper på kveldstid og på natten når pinnsvinene kommer frem. 

Husqvarna rengjøring/vedlikehold sett til robotklipper

Utstyr for enklere vasking og vedlikehold av din automower under sesongen. Inneholder: to spesialbørster, en med veldig smal og skarp fasong og den andre har smal børste med skrape, for fjerning av gress og smuss. En skrutrekker for bytting av klippeblader. En pusseklut for rensing av metall platene på ladestasjonen. Et håndkle og en flaske med rensespray for å få plastflatene rene og skinnende.
S0710004

Husqvarna PW 360 (160bar) høytrykksvasker

Høytrykksspyler med høyytelse. Passer perfekt til vanskelige oppgaver som rengjøring av kjøretøy og mur.
S0678226