Til toppen

Husqvarna Automower 450X robotklipper


inkl. mva.

Toppmodell i X-line-serien til verdens ledende aktør innen robotgressklipping. Den er smart nok til å takle utfordringene i store og komplekse plener – som mange smale passasjer, hindringer, røft terreng og hellinger på inntil 45 %. GPS-assistert navigasjon og en rekke funksjoner, inkludert Automower Connect, gjør den til den intelligente måten å holde plenen din grønn, sunn og perfekt klippet på. Gjenstandsregistrering gjør det mulig med høyere klippehastighet og større arealkapasitet. Automower Connect-appen gir deg full kontroll. Spor, samhandle og hold deg oppdatert med et trykk på en skjerm, uansett hvor du er i verden.

Den ultimate robotklipperen

Det skal godt gjøres å finne noe bedre gressklipper en dette. Toppmodellen 450X kan holde på i flere timer og det over et stort areal. Denne klipperen er et premium-alternativ som tar hånd om de fleste store flater uten noen problemer. Klipperen jobber godt rundt store og små hindringer og klarer å snike seg gjennom trange passasjer helt ned i 60 cm-sjiktet.  Klipperen kartlegger hele plenen, og registrer hvor den har klippet og ikke for et fantastisk klipperesultat og for å dekke så mye plen som over hode mulig. Klipperen finner kjapt veien tilbake til ladestasjonen da den kommer med 3 sett med ledekabler for tidseffektivt søk. Langs ladekabelen kan man også starte klipperen fra tre fjerntliggende startpunkt. Klippejobben kan den gjøre når som helst på døgnet, og man kan fint sette arbeidstiden på forhånd. Klipperen er såpass stille at den ikke er til sjenanse når den jobber om kvelden/natten. 

Smartfunksjoner og navigasjon

Gressklipperen kommer med Automower Connect og GPS-assistert navigasjon. Med andre ord kan man ha full kontroll på klipperen gjennom smarttelefonen, og den kan styres gjennom talestyringsprogrammer som Google Home eller Alexa. Samtidig sørger GPS-systemet for at klipperen jobber helt utmerket på egenhånd.  Om natten kommer 450X med energieffektive LED-lykter slik at man slipper å snuble i den når det er mørkt. Lampene vil også fungere som varsellamper om noe skulle være galt. Et godt designgrep man finner på alle Automower X-modeller.

GPS-systemet sørger også for at man alltid vet hvor klipperen er. Skulle man ha uflaks og noen prøver å stikke av med klipperen din vil GPS-systemet sørge for at du blir varslet om dette, og klipperen vil bli sporet. Samtidig kommer klipperen med tyveribeskyttelse gjennom alarm med PIN-kode. 

Værbitt og kvalitetsorientert

Automower 420 er bygget for all slags vær og arbeider året rundt, selv i det kalde nordiske klima. Den klipper effektivt basert på hvordan gresset gror ut ifra vær og sesong. Med brukervennlige justeringsalternativer og smarte klippemønster jobber den hardt for at din plen skal få den ultimate trimmen. Kvaliteten på både gresset og selve klippen skal alltid være av høyeste kvalitet. Skulle man f.eks. ha tatt inn hagemøblene for sesongen har robotklipperen egne spesialprogram for høyt gress. Skulle den treffe på smale passasjer finner den selv de beste rutene for å få klippet hele din gressplen.  Om man ønsker å ha klipperen på forskjellige steder kan man opprette forskjellige profiler for de forskjellige stedene og enkelt bytte mellom disse. 

Klipperen har effektiv strømstyring og sørger for at strømforbruket og driftskostnadene forblir utrolig lavt. Samtidig er den selvfølgelig helt elektrisk slik at den ikke slipper ut noen miljøskadelige stoffer. 

 

Lokalt dyreliv, som pinnsvin og fugleunger, kan skades ved bruk av robotgressklippere. Vennligst ta hensyn til dette ved bruk og oppsett av produktet. Dette kan f.eks. være å unngå kjøring av robotgressklipper på kvelden/natten når pinnsvin er aktive.

Husqvarna kniver til Automower 6 stk - Utholdenhet

Skarpe og slitesterke kniver til Automower robotgressklippere fra Husqvarna. Knivene har ekstra lang levetid grunnet sitt svingknivdesign. Dette designet sørger for at knivene er skarpere og hardere, uten at det får utover sikkerheten.
S0737924

Husqvarna kniver til Automower 9 stk - sikkerhet

Sikkerhetsblader i karbonstål til Automower robotgressklippere fra Husqvarna. Sterke og skarpe blader som varer lenge.
S0494943

Husqvarna rengjøring/vedlikehold sett til robotklipper

Utstyr for enklere vasking og vedlikehold av din automower under sesongen. Inneholder: to spesialbørster, en med veldig smal og skarp fasong og den andre har smal børste med skrape, for fjerning av gress og smuss. En skrutrekker for bytting av klippeblader. En pusseklut for rensing av metall platene på ladestasjonen. Et håndkle og en flaske med rensespray for å få plastflatene rene og skinnende.
S0710004

Husqvarna Automower 430X robotklipper

En effektiv og stor pålitelig robotgressklipper som håndterer skråninger med stigning på 45 prosent og smale passasjer. Godt egnet for store og krevende plener på opptil 3 200 m2.
S0737919

Husqvarna Automower 435X AWD robotklipper

Nå får du en gressklipper med ekstremt god ytelse i skråninger. Husqvarnas  Automower® 435X med firehjulstrekk legger listen høyt når det kommer til robotgressklippere. Den håndterer enkelt skråninger med helling på opptil 70 %, og den kan kontrolleres fra hvor som helst ved bruk av Husqvarna Automower® Connect-appen. Den kan til og med talestyres via Google Home eller Amazon Alexa. 
S0731758