Skip to main content
Til toppen

Husqvarna Automower 435X AWD robotklipper

EAN: 7391736592048

inkl. mva.

Nå får du en gressklipper med ekstremt god ytelse i skråninger. Husqvarnas  Automower® 435X med firehjulstrekk legger listen høyt når det kommer til robotgressklippere. Den håndterer enkelt skråninger med helling på opptil 70 %, og den kan kontrolleres fra hvor som helst ved bruk av Husqvarna Automower® Connect-appen. Den kan til og med talestyres via Google Home eller Amazon Alexa. 

For store hager opptil 3500 m² er dette den perfekte robotgressklipperen. Dette er en klipper som kommer seg frem i vanskelig terreng, finner smarte veier rundt potensielle hindringer og klatrer bratte bakker helt opp til hellinger på 70%. Dette er en banebrytende robot innen gressklippermarkedet. 

Red Dot Award 2019

Å vinne Red Dot-prisen innen produkt design er ingen liten bragd. Dette er et bevis på kvalitet og godt design, da denne prisen er veldig ettertraktet internasjonalt. 435X AWD har vunnet denne prisen i 2019 for å være et innovativt pust i robotgressklippermarkedet. Designet på klipperen, sammen med den eksepsjonelle framkommeligheten takket være firehjulsdriften på maskinen er med på å gjøre den til en internasjonalt prisvinnende robotgressklipper. 

Innovativ bevegelighet

AWD-betegnelsen i navnet kommer av teknologien rundt firehjulsstyringen på gressklipperen. Dette står da for All-Wheel Drive, og det er nettopp teknologien rundt Automower® All-Wheel Drive som sørger for at maskinen kommer seg frem i ulent terreng og opp de bratteste bakker opp til 35°. 

Alle AWD-modeller kommer også med svingbar bakdel. Leddstyringen sørger for den gode manøvrerbarheten, at trekkraften er forbedret i vanskelig terreng og firehjulsdriften fungerer optimalt. 

Smart teknologi

Med Automower 435X AWD er det en selvfølge at plenen skal stå igjen med en så god klipp som mulig. Gjennom GPS-assistert navigasjon kartlegger gressklipperen hagen for optimal dekning av plenarealet. Den registrerer hvilke deler av hagen som har fått en trim og justerer seg deretter. GPS-en sørger også for at risikoen for tyveri er minimalisert, sammen med alarm med PIN.

Klipperen kan styres gjennom Automower Access, og en lettbrukelig, høyoppløselig skjerm er plassert på toppen av klipperen. Dette kontrollpanelet er lett å ta i bruk. Skulle man ønske å slippe å gå ut i hagen for å gjøre justeringer på klipperen kommer den med Automower Connect. Med andre ord er det mulig og styre og kontrollere de fleste aspekter ved gressklipperen med mobilen gjennom en brukervennlig app. Her får man også oppdateringer om noen f.eks. prøver å stikke av med klipperen, man kan justere innstillinger eller parkere klipperen for dagen, alt fra mobilen. 

I vær og vind.

435X AWD er laget for å være ute i all slags vær. Sånn slipper man og passe på den hele tiden. Selv det røffe værklimaet vi tidvis kan ha her i nord er uproblematisk for den lille klipperen. Gresset vokser også forskjellig basert på vær og sesong, dette tar maskinen høyde for og optimaliserer hvor mye tid som er nødvendig å bruke på klipping på forskjellige tidspunkter. Slik sørger den for at slitasje på både plen og klipper er redusert i forhold til vanlig bruk. 

Spekket med gode løsninger

I tillegg til å ha innovativ og brukervennlig teknologi som vinner priser er robotgressklipperen spekket med smarte og gode løsninger. Gressklipperen registrer ujevnheter i klippedisken for problemfri drift, den lader automatisk når den trenger strøm, sensorer sørger for at knivene stopper om roboten skulle velte eller løftes og er lett og justere høyden på. Dette er en pålitelig klipper som i tillegg til å lage lite lyd, også har lavt strømforbruk, og er helt uten skadelig utslipp. 

 

Lokalt dyreliv, som pinnsvin og fugleunger, kan skades ved bruk av robotgressklippere. Vennligst ta hensyn til dette ved bruk og oppsett av produktet. Dette kan f.eks. være å unngå kjøring av robotgressklipper på kvelden/natten når pinnsvin er aktive.

Automatisk lading Ja
Klippehøyde min 30 mm
Klippe bredde 22 mm
Maks klippehøyde 70 mm
Robotgressklipper
Klippebredde 22cm
Lenker
Min side