Skip to main content
Til toppen
Hederspris til Eiksenteret Sarpsborg

Hederspris til Eiksenteret Sarpsborg

Årlig utdeles en rekke priser til Eiksenterne fra kjedegiver Eikmaskin, hvor den gjeveste prisen er Årets Senter. Denne gangen gikk prisen til Eiksenteret Sarpsborg, og senterleder Bjørn Hansen er ydmyk og stolt over å motta utmerkelsen.

Tekst: Eikmaskin | Foto: Eikmaskin

- Eiksenteret Sarpsborg drives av en svært dyktig og erfaren senterleder med Bjørn, sier Trond Kjempekjenn, administrerende direktør i Eikmaskin, og legger til: - Bjørn har i tillegg tatt på seg nye utfordringer med et nytt distrikt, det har også gått over all forventning. Bjørn og hans team er gode bidragsytere til kjeden og utvikler seg på alle områder av driften.

Det ble stor ståhei og jubel da Eiksenteret Sarpsborg fikk vite at de fikk tildelt prisen som Årets Senter. Under normale forhold er dette en pris som overrekkes i litt mer formelle omstendigheter. Som følge av koronasituasjonen, foregikk kåringen digitalt som så mye annet med sosial nedstenging. Men det la allikevel ingen demper på stemningen hos Eiksenteret Sarpsborg. – Det er virkelig hyggelig å få en slik utmerkelse, sier senterleder Bjørn Hansen, og videre sier han: - Det er en annerkjennelse å få, og jeg vil takke alle ansatte som har lagt ned et stort stykke arbeid som igjen har skapt gode resultater. Dette gjelder alle områder av driften; salg, verksted, deler og butikk.
 

Lenker
Min side