Skip to main content
Til toppen
Fokus på poteter i Borgeby

Du møter Eikmaskin og Grimme Skandinavia i Borgeby 26. og 27. juni. Flyfoto: Perry Nordeng.

Fokus på poteter i Borgeby

De årlige feltdagene i svenske Borgeby trekker titusenvis av bønder fra hele Skandinavia. I år er fokusveksten poteter og tema er vanning. Du møter eksperter både fra Grimme Skandinavia og Eikmaskin 26. og 27. juni.

Tekst: Lars Ovlien

– Feltdagene i Borgeby er bra tilrettelagt, og det er mye å ta med seg faglig. I år er fokus på poteter og vanning, med dyrking, maskindemo og mange utstillere. Arrangørene setter poteter i løpet av våren, slik at vi i juni kan kjøre alt av potetutstyr, med hypping, strenglegging, høsting og setting, forklarer produktsjef Ole Jørgen Baarlid hos Eikmaskin.

Han tar med seg flere kollegaer når han reiser ned til Skåne i slutten av juni.

– Grimme Skandinavia har som alltid en stor stand, og vår mann Øystein Aas-Hveem er på plass også. Vi er der onsdag 26. juni og torsdag 27. juni. I fjor var det 40.000 personer inne i løpet av de to dagene. Mange norske bønder pleier å ta turen ned.

Borgeby har i år et nytt temaområde med vann og byr på en rekke ulike fagseminarer. I tillegg er det over ti matleverandører på plass, og mye mye mer.

– I tillegg til Grimme kommer Fendt, Massey Ferguson og Valtra til å være på plass, det samme vil mange av våre leverandører på redskap og tilbehør. Vi håper å treffe mange av våre kunder i Skåne disse to dagene, sier Baarlid.

Les mer på deres hjemmesider

>> Kontakt ditt Eiksenter for mer informasjon om Grimme-produkter

Les også:

 

 

Lenker
Min side