Til toppen
Ny toraders slepehøster fra Grimme

Grimme EVO 290 toraders slepehøster gir større høstekapasitet og mindre jordpakking.

Ny toraders slepehøster fra Grimme

Den 4. september slapp Grimme en rekke nyheter som oppkjøring til Agritechnika i november. Den største sett med norske øyne er høsteren EVO 290, som er en videreutvikling av suksessen SE 260. Den har 9-tonns tank, tre hjul og VarioDrive.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Grimme

Grimme er absolutt markedsleder på potetutstyr i Norge, og de jobber kontinuerlig med å utvikle nye og effektive redskaper. Siste skudd på stammen er Grimme EVO 290, en ny toraders slepehøster som gir bedre høstekapasitet og mindre jordpakking. Tanken på 9 tonn er størst i klassen, og 50 prosent større enn på forgjengeren SE 260. TriSys chassis med tre hjul som alle har drift gir større overflate ute på jordet, mens VarioDrive sørger for praktisk hastighetsregulering av spilebeltene uavhengig av turtallet på motoren.

En annen spennende nyhet er Grimme Ventor 4150 firerads selvgående potethøster med 15 tonns tank og 530 hk motor. Les mer om nyhetene fra Grimme i Eikebladet som kommer i oktober, og følg med i oppgjøringen mot Agritechnica 12. til 18. november.

TriSys chassis med tre hjul som alle har drift gir større overflate ute på jordet.

Grimme Ventor 4150 firerads selvgående potethøster har enorm kapasitet ute på jordet.