Skip to main content
Til toppen
Fendt inntar driftingbanen!

Fendt inntar driftingbanen!

Fendt inntar driftingbanen!

Det er kanskje ikke det første du tenker på når du hører "traktor", men ja, du leste riktig. Fendt, den tradisjonsrike giganten kjent for sine moderne traktorer, tar en uventet sving inn i motorsportens verden. Med en glitrende inngang sponser de nå Marcus Østby, et ungt drifting-talent med både pedalene og hjertet på rett sted. Dette tiltaket er del av en større visjon om å skape samlingspunkter for unge entreprenører og bønder i bransjen – og selvfølgelig, en hel del moro.

Tekst: Laaven | Foto: Laaven | Video: Laaven

Fra traktor til drift: Fendts utradisjonelle kjøretur

Koble av fra lange dager i traktoren; det er tid for motorbrøl og brente dekk! Fendt har valgt å støtte Marcus Østby, en spirende drifter som til daglig arbeider for EF Drift, hvor hans arbeidsdag ofte tilbringes bak rattet på en Fendt. Men etter arbeidstid, bytter han ut traktoren med en driftbil, fortsatt med Fendt-logoen stolt plassert på panseret.
“Jeg har kjørt Fendt gjennom jobben en årrekke nå, og kan ikke tenke meg et bedre kontor” - forteller Marcus Østby med et smil. “Det er selvfølgelig ekstra stas å derfor kunne kjøre med Fendt-logoen på panseret av driftingbilen også, ikke bare på jobb-traktoren”.
Marcus jobber til daglig i EF drift, og har de siste årene også hevdet seg bra i driftingverde på fritiden. Med Fendt i ryggen, satser han på å nå enda lengre.
"Fendt handler ikke bare om å være best i feltet, men også om å styrke båndene i lokalsamfunnet og støtte våre unge entreprenører i alle deres bestrebelser," uttaler John Henrik Stadtler. "Vi ønsker å vise at vi er mer enn bare traktorer; vi er en del av et større fellesskap."

En samlingsplass for entusiaster

Med Marcus bak rattet og Fendt i ryggen, blir driftingarrangementene mer enn bare en sportshendelse; de blir en feststund hvor hardtarbeidende entreprenører, bønder og mekanikere kan koble av, utveksle erfaringer og nyte et spektakulært show. Gjennom sponsoratet håper Fendt å å skape arenaer hvor unge mennesker kan samles, utveksle ideer og få nye venner.
"Det å støtte Marcus og hans driftsteam gir oss en fantastisk mulighet til å møte kundene våre også utenfor jobb," sier Stadtler med et smil. "Vi vet alle hvor lange og krevende dagene kan være, og vi i Fendt tror at det er like viktig å støtte våre entreprenører og bønders sosiale liv som deres profesjonelle liv."

Se Marcus i aksjon

Er du klar for å se hvordan en Fendt kan prestere utenfor jordet? Her er listen over Marcus Østbys kommende løp, hvor du kan følge med på hans fartsfylte eventyr:

NATT 1.mai: Tirsdag 30. april
OTTA MOTORFESTIVAL: Fredag 10-12 mai
Brandbu Motordag: Lørdag 18 mai
GATEBIL VÄLER: Fredag 24-26 mai
GATEBIL MANTORP: Torsdag 13-16 juni
GATEBIL RUDSKOGEN: Torsdag 4-7 juli
NORGES RÅESTE BAKKELOP: Fredag 12-21 juli
GATEBIL RUDSKOGEN: Fredag 30. aug-1 sep
OSLO MOTORSHOW: Fredag 25-27 oktober

Forvent mer show, flere utstillinger og flere treningsdager som vil bli annonsert fortløpende.

Bli med på moroa

Dette er bare begynnelsen på en spennende reise for Fendt, Marcus og alle motor- og traktorentusiaster. Ved å støtte lokale talenter som Marcus, ikke bare underbygger Fendt sin rolle som en innovativ leder i landbrukssektoren, men de viser også en herlig side av engasjement og samfunnsstøtte. Så ta turen ned til nærmeste driftingbane og opplev spenningen selv – og husk, det er Fendt som gjør det mulig!
For mer informasjon om Marcus Østby og hans kommende arrangementer, samt mer om hvordan Fendt fortsetter å engasjere og inspirere, hold deg oppdatert via vår hjemmeside og sosiale medier.

Lenker
Min side