Skip to main content
Til toppen
Få mer ut av din Massey Ferguson!

Få mer ut av din Massey Ferguson!

Om du sitter i en Massey Ferguson-traktor for første gang, eller hopper inn i din femte eller sjette Massey Ferguson-traktor, kan alle oppleve å stille seg selv spørsmålet: "Hvordan var det jeg endret den innstillingen igjen?" Massey Ferguson-traktorer er intuitive og enkle å manøvrere, men noen ganger kan man trenge litt ekstra veiledning for å finne ut hvordan ting gjøres, enten det dreier seg om aktiveringen av trepunktshydraulikken eller justering av girkassen i Datatronic 5-skjermen. Derfor har vi nå laget Massey Ferguson How To-filmer! Enkle, presise og informative filmer som raskt gir deg svar på det du måtte lure på.

Tekst: Laaven | Foto: Laaven | Video: Laaven

-    Massey Ferguson skal være der for bøndene, og det gjelder både på jordet og inne på Eiksenteret. For å kunne være enda mer tilgjengelig for bøndene på jordet, har vi derfor startet på denne How To-videoserien, som skal gi svar på ulike spørsmål som dukker opp når man eier en Massey Ferguson-traktor, forteller Kristoffer Langerud, produktsjef for Massey Ferguson i Norge.

Videoene som er produsert, er korte og rett på sak, og ligger alle i en samlet spilleliste på YouTube. Dette skal gjøre det så enkelt som mulig for bøndene å finne frem til det de trenger hjelp med.

-    Vi ønsket å lage videoene så korte og direkte som mulig, slik at bonden raskt finner svaret de leter etter, forteller Kristoffer.

Utvikles over tid

Sosiale medier, og spesielt YouTube, er blitt en viktig plattform for informative videoer. Det er denne utviklingen Massey Ferguson nå ønsker å være en del av gjennom sin videoserie.

-    Massey Ferguson skal være der for bonden, og da må vi være på de plattformene bøndene er på. YouTube og andre sosiale medier har blitt plattformer hvor bønder deler erfaringer og tips med hverandre. Vi ønsker nå å ta en mer aktiv rolle i denne informasjonsflyten, forteller Kristoffer.

How To-serien fra Massey Ferguson skal oppdateres jevnlig, i takt med lanseringen av nye modeller og etter hvert som spørsmål dukker opp fra bøndene. Målet er at man på sikt skal ha en stor bank med videoinnhold som kan gi bøndene de svarene de trenger på en effektiv måte.

-    Serien vil utvikle seg over tid, og vi oppfordrer bønder til å kommentere med spørsmål eller andre ting de ønsker at vi skal lage videoer om! Serien skal utvikles i takt med at spørsmålene dukker opp, sier Kristoffer.

Selv om Massey Ferguson videoserien nå lanseres, understreker Kristoffer at man fortsatt kan kontakte sitt lokale Eiksenter på normal måte.

-    Videoserien skal på ingen måte erstatte servicetelefoner og tilgjengeligheten man har på service hos de lokale Eiksenterne. Man kan fortsatt ringe og besøke selgere og servicepersonell på vanlig måte, forteller Kristoffer med et smil.

Lyst til å vite mer?

Videoserien finner du på Facebook, TikTok, Instagram og YouTube. Ditt lokale Eiksenter bistår deg selvsagt også gjerne.

Lenker
Min side