Til toppen

Fôrhåndtering

Eiksenteret fører en rekke fôrhåndteringsprodukter fra Serigstad. Serigstad produserer alt fra rundballekuttere og transportsytemer til spesialtilpassede fôringssystemer. I tilegg har Eiksenteret et stort utvalg av fullfôrsvogner i alle dimensjoner og tilpasset alle behovsområder fra Siloking. 

Ta vare på fôret ditt, og sørg for at kvalitet og effektivitet kan møtes med det riktige utstyret. 

Sorter etter: Navn (a > å)

Serigstad Feedback

Serigstads FeedBack utvendig vippbart fôrbrett gir deg effektiviteten til et kjørbart fôrbrett, men du slipper kjøring på fôrbrettet og skyving av fôr. Løsningen tilrettelegger også for god logistikk inni driftsbygningen. Dette er et vippbart fôrbrett som monteres langs ytterveggen.

Serigstad FlexiFeeder

Trofast, manuell rundballekutter fra Serigstad. FlexiFeeder-serien er testet, utprøvd og forbedret gjennom mer enn 26 år.

Serigstad GP-serien

GP-pumpene er anvendelige og driftssikre tannhjulspumper som plasseres direkte i fat eller kanne. Et unikt produkt utviklet av Serigstad.

Serigstad MP-serien

MP-serien er høytytende membranpumper med høyt arbeidstrykk og stor leveringsmengde. MP-pumpene er gjerne brukt på større høstemaskiner, men har også bruksområder innen havbruk eller for tilsetning av næringsstoffer i fôrblandere.

Serigstad MaxiFeeder og MaxiMag

Modulært magasin med mulighet for høykapasitets kutteorgan fra Serigstad.

Serigstad OneTouch Feeder II

Skinnegående automatisk fôrvogn for behandling og distribusjon av grovfôr.

Serigstad båndtransportør og vinklet båndtransportør

Serigstad bandtransportør er et fleksibelt og modulbasert system for effektiv og smidig transport av fôrmidler. Løsningen er støysvak, driftssikker, gir lite fôrspill og er enkel å vedlikeholde.

Serigstad frontstativ

Frontstativet er en praktisk løsning for transport av syrefat og plastruller. Frontstativet leveres med hurtigkoblinger, og med mulighet for fastmontert syrepumpe, er tilkoblinger gjort på et blunk.

Serigstad fôrhøster

Slaghøster med høy ytelse og god kvalitet som gjør den til det perfekte redskap for direktehøsting av gras. I over 60 år har fôrhøsteren fra Serigstad vært en del av norsk landbrukshistorie. Høy ytelse og kvalitet gjør denne klassikeren fremdeles til et foretrukket redskap.

Relatert fagstoff

Riktig fôrmiks gir kua bedre vomhelse

Storfeprodusent Ole Johan Lysberg i Overhalla er først i Norge med Siloking fullfôrvogn fra Eiksenteret. Vogna har vært lett å ta i bruk, og med trådl ...