Skip to main content
Til toppen

River

Eiksenteret fører grasutstyr fra Fendt og Massey Ferguson. Vi har river som dekker enhvers behov; samle-, og sprederiver.

Visning
Fendt Former Samlerive

Samleriver fra Fendt med varierende arbeidsbredder. Disse rivene sikrer kvalitetsfôrsiden de bare tar med seg rent fôr!

Fendt Lotus Venderive

Fendt Lotus er en av de meste effektive venderivene i sin klasse. Lotus-modellene er ekstremt stabile, for maksimal virkning og perfekte resultater.

Fendt Twister Sprederive

Når slåmaskinen er parkert og foret skal samles er Fendts Twister Sprede-/venderive det perfekte mellomleddet. Sørg for at fôret forblir rent og tørker rask med redskap fra Fendt.

Massey Ferguson RK 1-rotors samlerive

Utmerket rakekvalitet, enkel håndtering og slitesterk design – disse kvalitetene er gode grunner til å kjøpe en Massey Ferguson 1-rotors samlerive.

Massey Ferguson RK 2-rotors samlerive med sentral streng

Forhåndsinnstilt, automatisk arbeidsbredde, presis raking, presise strenger og rask og trygg transport fra åker til åker – alt dette får du med 2-rotors samleriver med sentral streng. Disse rivene mestrer alle arbeidsforhold. Med et kontaktfølende understell med 6 hjul (ekstrautstyr) og kardansk rotorfjæring vil samleriven alltid gjøre en god jobb, uten tap av avling. Dette er det beste utgangspunktet for å få fôr av høy kvalitet.

Massey Ferguson RK 4-rotors samlerive

I våre dager er store samleriver blant de viktigste maskinene i slåttonna. Hvis samleriven må repareres, kan dette føre til at andre maskiner også blir stående stille, og dette kan igjen bli kostbart med tanke på både tid og penger. Du bør derfor ikke inngå noen kompromisser når du investerer i en ny samlerive. Massey Ferguson har kombinert mange års erfaring med den nyeste tekniske kunnskapen, og på bakgrunn av dette utviklet en serie med svært effektive samleriver.

Massey Ferguson TD X sprederiver

Den nye sprederiven MF TD X gir brukeren mange fordeler takket være de krokformede tindene, som med riktig hastighet leverer den mest skånsomme og effektive vendingen av graset. Med alle Massey Fergusons sprederiver blir fôret plukket opp av tindene og forsiktig vendt, uten skader. Sprederivene lager et lett, løst og godt blandet lag med gras som sikrer optimal kvalitet på sluttproduktet.

Massey Ferguson TD sprederiver

Sprederiver fra Massey Fergusson finnes i 17 modeller som gir spredebredder på 4,5 til 12,7 meter. Alle modellene tillater justering av spredevinkelen mellom 15, 18 og 20,5 grader, slik at du kan tilpasse venderen til alle typer avlinger. Med alle Massey Fergusons sprederiver blir fôret plukket opp av tindene og forsiktig vendt, uten skader. Sprederivene lager et lett, løst og godt blandet lag med gras som sikrer optimal kvalitet på sluttproduktet.

Lenker
Min side