Skip to main content
Til toppen

Fendt Lotus Venderive


Fendt Lotus er en av de meste effektive venderivene i sin klasse. Lotus-modellene er ekstremt stabile, for maksimal virkning og perfekte resultater.

De unike Fendt Performance-tindene gjør Fendt Lotus til en av de meste effektive venderivene i sin klasse. Formen og posisjonen til Fendt Performance-tindene sikrer at et større volum av gras og høy blir flyttet. Lotus-modellene er ekstremt stabile, slik at du kan nyte godt av høye kjørehastigheter og opptil 50 % mer arealdekning. For maksimal virkning og perfekte resultater.

 

Enkelt og effektivt

Godt fôr er avgjørende for vellykket husdyrhold og Fendt setter nye standarder med Fendt Lotus. Med sin innovative utforming er de unike Fendt Performance-tindene mye mer fleksible enn konvensjonelle tinder. Perfekt tilpasning til bakken forhindrer effektivt skader på grastorven og forurensning av materialet som er slått. Tindeposisjonen og -formen garanterer uovertruffen ytelse den beste måten å håndtere slått gras på. Posisjonen til tindene sikrer ekstremt raske arbeidshastigheter. Sammen med sin evne til å håndtere store avlingsvolumer er også Fendt Lotus meget kraftig.

Slik at du ikke går glipp av verdifullt fôr på kanten av jordet, er Fendt Lotus utstyrt med en unik kantspredningsmekanisme. Tindene til ytre rotor blir satt i den innerste posisjonen ved åkergrenser og rundt andre hindringer. Dette kaster avlingen bort fra kanten og inn på jordet. Grensene holdes rene, og graset fordeles perfekt.

 

Lav hastighet, høy effekt

Svinger lett og gjør det meste ut av hvert minutt Fendt Lotus gjør alt til lett arbeid. De slepte tindene sammen med krokløsningen sikrer at det slåtte materialet blir snudd forsiktig. Med en kraftuttakshastighet på kun 400 til 450 o/min er Fendt Lotus svært forsiktig med avlingen, plukker opp svært store volumer og fordeler ekstremt godt for effektiv tørking. Alt dette takket være posisjonen til de doble performance-tindene, den spesielle vinkelen til tindene og den justerbare vinkelen til rotorene for det beste sprederesultatet i sin klasse.

 

Lang levetid

Med lange driftstider, pålitelig teknologi og lang levetid er Fendt Lotus-designet uslåelig holdbart. Rammekonstruksjonen er godt uttenkt og leddene er prosessert i støpte, robuste hus slik at du alltid kan stole på maskinen din. Drivakslene er utstyrt med doble kryssledd. Det viktige for deg er at de doble kryssleddene er vedlikeholdsfrie, så du får mer tid til å vende avlingen din. De store rotorplatene med flate og ekstra sterke tindearmer gir ikke bare den beste effektkoblingen, men øker også levetiden i stor grad.

 

Viktige fordeler:

  • Et deksel forhindrer at avlingen vikler seg selv rundt hjulakselen.
  • Takket være høy fleksibilitet kan de slepte Fendt Performance-tindene også unngå hindringer mye enklere enn konvensjonelle tinder. På Lotus er ikke tindebrudd noe å bekymre seg for.
  • De ekstra stabile tindearmene er utformet for høy effektoverføring og maksimal levetid.
  • Det spesielle tindefestet med justerbar arbeidssvinkel gjør at du enkelt kan skifte til kantspredning eller nattranker, og de beskytter også mot tap av tinder.
  • Stor diameter på rotorplatene betyr at tindehastigheten forblir høy ved lav rotorhastighet.
  • Full spredning over hele arbeidsbredden. Riven er leddet mellom rotorene som sikrer at hver enkelt rotor tilpasser seg individuelt til bakken. Lav slitasje og rent fôr, garantert.
  • De slepte venderivene har en ekstra ramme for maksimal stabilitet, både for beskyttelse og for å forsterke hovedrammen i hele maskinbredden.
  • De vedlikeholdsfrie dobbeltkryssleddene sikrer direkte kraftoverføring og betyr at venderiven kan snurre rundt selv i foldet transportposisjon.
  • Overbelastningsvernet på hoveddrivlinjen øker driftssikkerheten og gir drivlinjen til Lotus venderive en utrolig levetid.
Lenker
Min side