Skip to main content
Til toppen
Eiksenteret Fagernes med salg og service av Fendt

Senterleder Håkon Bergene (til venstre) i Eiksenteret Fagernes vil heretter tilby salg og service av Fendt i samarbeid med Trond Thorseth i Eiksenteret Hønefoss og Gol. Foto: Eiksenteret.

Eiksenteret Fagernes med salg og service av Fendt

Fram til nå har Eiksenteret Hønefoss solgt Fendt i Valdres. Heretter vil Eiksenteret Fagernes selge Fendt i dette distriktet, og samtidig tilby deler og service i tett samarbeid med Eiksenteret Hønefoss og Gol.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Eiksenteret

– Valdres er et distrikt som ligger under Eiksenteret Fagernes, men fram til nå har Fendt blitt solgt av selgere fra Eiksenteret Hønefoss og avdelingen på Gol. Heretter vil det være lokale selgere fra Fagernes som står for salget, forklarer senterleder Håkon Bergene i Eiksenteret Fagernes

De har mange kunder innen anleggsbransjen, i tillegg til entreprenører og andre som tilbyr brøyting i den snørike regionen med store hyttefelt.

– Fendt-traktorer er populære i denne regionen. I første omgang jobber vi nå med å komme i gang med service, og vi er allerede i gang med opplæringen av våre teknikere. For å tilby best mulig kvalitet vil vi trekke veksler på kunnskapen hos Eiksenteret Hønefoss. Den ene mekanikeren på Gol er også fra Valdres, forklarer Bergene.

Avtalen mellom de to sentrene innebærer at Eiksenteret Fagernes både selger Fendt, samt tilbyr deler og service.

– Vi er et av landets største sentere for Fendt og har lykkes veldig godt med dette merket. Kundene er både bønder og entreprenører. Avtalen med Fagernes gjør at vi kommer tettere på kundene i Valdres, forklarer Trond Thorseth, daglig leder i Eiksenteret Hønefoss og Eiksenteret Gol

Fendt er landets fjerde største traktormerke og har de siste årene styrket sin markedsandel i Norge. De har et stort fokus på kvalitet og service til sine kunder.

– Kundene som har benyttet Eiksenteret Hønefoss og Gol tidligere kan velge å fortsette med det, mens nye kunder som ønsker lokal service får det hos Eiksenteret Fagernes.

Lenker
Min side