Til toppen
Kontaktinformasjon

Få de siste oppdateringene fra Eiksenteret

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Eikfokus #1 er ute med Bondebladet. Hvis du ikke mottar Bondebladet, kan Eikfokus sees her.

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Massey Ferguson med utsikt

Kristian Brateng Fremstad tok over hjemgården i Hunndalen på 70-tallet, og drev den i 40 år før sønnen Arne Joachim overtok. Service fra Eiksenteret Gjøvik har bidratt til en enklere hverdag oppe i dalsiden.

Les mer
Oppdatert GPS på eldre Fendt

Henrik Kjeldsen fra Ulefoss kjører en Fendt 724 SCR fra 2012. Han har kjørt Vario Guide siden starten og oppdaterte nylig til siste generasjon med Contour Assistant. Han så ingen grunn til å kjøpe ny traktor når den gamle fortsatt er akkurat like god.

Les mer
Massey Ferguson til alle behov

Rolf Øyvind Thune i Rakkestad har i flere år dyrket mais som fôr til kyrne. Med produksjon av både korn og gras i tillegg er det travle dager. Han har fire Massey Ferguson-traktorer og benytter Auto Guide og nitrogensensor for å optimalisere avlingen og bruken av innsatsmidler.

Les mer
Ny senterleder i Eiksenteret Førde

Den 1. januar 2020 overtok Kjell Ove Høydal som senterleder og majoritetseier i Eiksenteret Førde. Høydal har bakgrunn fra flere bransjer og tar med seg verdifull kunnskap inn i Eik-kjeden.

Les mer
Endringer i krav til kjetting

Nå er det ikke lenger krav om at du må ha med kjetting i traktoren under piggdekkperioden, men du plikter å ha med hvis du forventes å kjøre på snø- eller isdekt veg. Oppmykningen av loven er etterlengtet i bransjen.

Les mer

Bruktbørs