Til toppen
Kontaktinformasjon

Se alle tilbudene her

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Få de siste oppdateringene fra Eiksenteret

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

En unik MF eXperience

I august kommer Massey Ferguson eXperience Tour til Mære Landbruksskole og Hedmarken Landbrukspark. Det blir hele tre Norges-lanseringer: nye og kompakte MF 3700 AL, kraftkaren MF 7719S og de nye kombipressene fra Massey Ferguson.

Les mer
Liten, sterk og populær

Toppmodellen i Fendt 300-serien heter Fendt 313 og er både liten og sterk. Ikke rart den ble kåret til «Tractor of the Year 2019» i Utility-klassen på EIMA i november. Nå tar Fendt 313 Norge med storm.

Les mer
Sørg for at traktoren din yter optimalt

Er det lenge siden du har vært innom Eiksenteret? Da kan det godt hende traktoren trenger en programvareoppdatering for å yte optimalt. Med overhalte komponenter har det dessuten blitt rimeligere å bytte deler – som selvfølgelig har 12 måneders garanti.

Les mer
GPS kommer til sin rett på jordet

Lars Ole Lillebudal og Kåre Malum fra Budal i Sør-Trøndelag driver melkeproduksjon og kjøttproduksjon i samdrift med to andre. For å være mest mulig effektive har de investert i en Fendt 516 Vario med VarioGuide RTK. Det gir centimeter-presisjon ute på jordet.

Les mer
Riktig justert plog er smart og lønnsomt

Ikke bare er riktig justert plog viktig for at såbedene skal bli best mulig og sørge for gode avlinger, men også for å spare både drivstoff og vedlikehold. I denne artikkelen gir Jens Iversen i danske Ploveksperten sine beste råd for et optimalt resultat når du pløyer.

Les mer

Bruktbørs