Skip to main content
Til toppen
Eikmaskin tar over Amazone agenturet

Eikmaskin blir importør av Amazone

Eikmaskin tar over Amazone agenturet

Eikmaskin og Amazone har inngått avtale om samarbeid for salg og service av hele Amazone sin produktportefølje i Norge. Amazone sine redskaper og produkter blir dermed tilgjengelig gjennom Eiksentrene i løpet av Q3, 2022.

Tekst: Laaven | Foto: Amazone

-    Vi er svært glade for å få på plass denne avtalen med Amazone, og kunne tilby deres produkter til den norske bonden. Amazone har et bredt spekter av redskap som passer perfekt til det norske landbruket, sier Trond Kjempekjenn, administrerende direktør i Eikmaskin. 

Amazone er kjent for sin ledende posisjon innenfor redskap som sprøyter, gjødselspredere, såmaskiner og jordbearbeiding. 

-    Produktene til Amazone er svært gode, og vi ser frem til å kunne tilby disse til bønder rundt om i Norge. Redskapene er robuste og presise, i tillegg til at de leveres med ledende tekniske integrasjoner som ISOBUS, samt egne terminaler og kontrollere, forteller Ole Jørgen Baarlid, produktsjef høstemaskiner.

Ser frem til samarbeidet

Amazone forteller at de er svært glade for å få Eikmaskin som samarbeidspartner, og ser frem til å kunne betjene det norske markedet enda bedre enn tidligere.

-    Vi er glade for at vi nå inngår et samarbeid med Eikmaskin. Deres ledende kunnskap på det norske markedet er svært viktig for å kunne tilby best mulig oppfølging til kundene. Hverdagen til bøndene blir også enklere, når de kan forholde seg til en og samme aktør for Amazone produkter over hele Norge, forteller Andreas Hemeyer direktør for salg, markedsføring og service.

Amazone opplyser også om at de er i gang med å levere reservedeler til Eiksentrene, samt oppfylle ordre for sesongen.

Lenker
Min side