Til toppen
Kontaktinformasjon

Les gode kundehistorier og få tips i hverdagen her.

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Byttet Fendt mot melking i ett år

Mari Stormoen fra Alvdal lovte faren John at hun skulle melke i et helt år hvis han kjøpte en ny Fendt 313. Vi er usikre på hvordan det har gått med melkingen, men traktoren står i alle fall på gården.

Les mer
Førstehjelp der du er

Når du arbeider på en gård kan det ta lang tid før du får hjelp hvis uhellet er ute. Da er det viktig å ha førstehjelpsutstyr i nærheten. Eiksenteret tilbyr utstyr fra First Aid Nordic som passer i alle situasjoner.

Les mer
Topp service på Massey Ferguson

Mens andre ungdommer var travelt opptatt av russetiden sin investerte Espen Hytjan i sin første traktor. Etter hvert har det blitt mange traktorer på entreprenører, og i mai kjøpte han en MF 7718 S fra Eiksenteret Kløfta. Service og oppfølging ble avgjørende for valget.

Les mer
– Fendt er best!

Yngve Fardal driver melkeproduksjon innerst i Fuglesetfjorden i Høyanger. Med bratt terreng og mye nedbør kunne grasproduksjonen vært en utfordring, men med lette og sterke Fendt-traktorer er det uproblematisk.

Les mer
Med fokus på miljøet

Velde Industri AS satser målrettet på en rekke miljøvennlige tiltak for å redusere svinn fra betong og asfaltproduksjon, og for å redusere deponi av masse. Dette reflekteres også i maskinparken. Nylig kjøpte de en enkel, men kraftig MF 6713.

Les mer

Bruktbørs