Til toppen
Kontaktinformasjon

Se alle tilbudene her

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Få de siste oppdateringene fra Eiksenteret

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Nye traktordekk fra Nokian Tyres

Nokian Tractor King ble lansert i fjor og er et helt nytt dekk med revolusjonerende mønster og konstruksjon. Nå kommer nyheten Nokian Ground King, som er et dekk beregnet på skogbruk og tøff anleggskjøring.

Les mer
– Et veldig bra opplegg

I august kom maskinkaravanen MF eXperience rullende til Norge. Tre hele dager til ende på Mære i Trøndelag ble etterfulgt av tre nye dager på Furnes. Det ble en helt unik opplevelse, med mulighet for å prøvekjøre heleMassey Ferguson-utvalget av traktorer og redskap på hjemmebane.

Les mer
En unik MF eXperience

I august kommer Massey Ferguson eXperience Tour til Mære Landbruksskole og Hedmarken Landbrukspark. Det blir hele tre Norges-lanseringer: nye og kompakte MF 3700 AL, kraftkaren MF 7719S og de nye kombipressene fra Massey Ferguson.

Les mer
Liten, sterk og populær

Toppmodellen i Fendt 300-serien heter Fendt 313 og er både liten og sterk. Ikke rart den ble kåret til «Tractor of the Year 2019» i Utility-klassen på EIMA i november. Nå tar Fendt 313 Norge med storm.

Les mer
Sørg for at traktoren din yter optimalt

Er det lenge siden du har vært innom Eiksenteret? Da kan det godt hende traktoren trenger en programvareoppdatering for å yte optimalt. Med overhalte komponenter har det dessuten blitt rimeligere å bytte deler – som selvfølgelig har 12 måneders garanti.

Les mer

Bruktbørs