Skip to main content
Til toppen
Eikmaskin feirer ungdomsinnovasjon på NM i Ungdomsbedrift 2024, og gir ut prisen for Beste yrkesfaglige bedrift

Eikmaskin feirer ungdomsinnovasjon på NM i Ungdomsbedrift 2024, og gir ut prisen for Beste yrkesfaglige bedrift

Den 7. mai 2024 samles Norges mest innovative unge entreprenører i Nova Spektrum, Lillestrøm, for Norgesmesterskapet i Ungdomsbedrift. Eikmaskin er stolt over å tildele prisen for Beste yrkesfaglige bedrift, en kategori som anerkjenner fremragende innsats innenfor yrkesfaglige utdanningsprogrammer.

Tekst: Laaven | Foto: Eikmaskin

Som en del av sitt engasjement for å styrke forholdet mellom skole og næringsliv, har Eikmaskin i samarbeid med Ungt Entreprenørskap Norge lagt ned en betydelig innsats for å fremme yrkesfag. Denne innsatsen inkluderer støtte til lokale aktiviteter som "leder for en dag", "syrestesten", og lokale mesterskap, samt å delta i "Leder for en dag"-programmet, hvor toppledere lar ungdom skygge dem for en dag. Dette viser Eikmaskins dedikasjon til å inspirere og utdanne fremtidens ledere og entreprenører.

Juryen for Beste yrkesfaglige bedrift inkluderer Bjørn Christian Engelstad-Tobiassen og Camilla Holum Økseter fra Eikmaskin, og andre nøkkelpersoner fra både regjeringen og private sektorer. Spesielt i år, har Trond Kjempekjenn, som har hatt Ole Gustav Røsholt-Belbo på jobbskygging, æren av å dele ut prisen, og understreker den praktiske tilnærmingen til læring og mentorship som Eikmaskin vektlegger.

"Å være en del av denne begivenheten og støtte unge entreprenører er en stor ære for Eikmaskin," sier Trond Kjempekjenn. "Det er inspirerende å se så mange unge mennesker som er lidenskapelig opptatt av sine prosjekter, og vi er stolte over å kunne bidra til å feire og anerkjenne deres harde arbeid og innovasjon."

Dette året stiller Eiksenteret med representanter fra hele landet, inkludert Midt-Norge, Hønefoss, Sarpsborg, og Førde, for å feire og anerkjenne ungdomsbedrifter som utviser eksepsjonell innovasjon og yrkesstolthet.

Lenker
Min side