Skip to main content
Til toppen

Amazone UF sprøyte


Amazone UF er sprayen for deg som verdsetter et kompakt utstyr med høy kapasitet. Den kompakte UF 01-monterte plantevernsprøyten, med en tankkapasitet på 900 l eller 1200 l, er kjennetegnet ved sin robuste konstruksjon og lette design. UF 02 montert sprøyte er tilgjengelig i tankkapasiteter fra 1000 til 2000 liter og bommer i arbeidsbredder fra 12 til 30 meter. UF 02 er enestående i sin kompakte design, samt sin enkle, komfortable betjening. I kombinasjon med FT-fronttanken kan tankkapasiteten til den svært manøvrerbare, traktormonterte kombinasjonen økes til 3500 liter. Det setter standarden!

Amazone UF Plantevernssprøyte

Optimal ytelse for presis og effektiv plantebeskyttelse

Amazone UF plantevernssprøyte er designet for profesjonelle brukere som krever presisjon, pålitelighet og effektivitet i plantevernarbeidet. Med avansert teknologi og brukervennlig design sikrer Amazone UF sprøyten optimal fordeling av plantevernmidler, som resulterer i sunne og produktive avlinger.

 

Nøkkelfunksjoner:

  • Presis påføring: Utstyrt med avanserte dyser og elektronisk kontrollsystem, gir Amazone UF en jevn og nøyaktig fordeling av plantevernmidler, noe som minimerer avfall og sikrer effektiv beskyttelse.
  • Stor kapasitet: Tilgjengelig i ulike tankstørrelser (900-2000 liter), tilpasser UF sprøyten seg både små og store jordbruksarealer, og reduserer behovet for hyppige påfyllinger.
  • Ergonomisk design: Den kompakte og lette konstruksjonen gjør sprøyten enkel å manøvrere og montere på traktor, samtidig som den opprettholder stabilitet under arbeid.
  • Smart teknologi: Med ISOBUS-kompatibilitet og mulighet for integrering med GPS-systemer, gir UF sprøyten mulighet for presisjonsjordbruk, som optimaliserer sprøytemønster og dosering basert på sanntidsdata.
  • Holdbarhet og pålitelighet: Bygget med materialer av høy kvalitet og robuste komponenter, sikrer Amazone UF lang levetid og pålitelig drift under ulike forhold.

 

Fordeler:

  • Økt produktivitet: Rask og effektiv dekning av store arealer med minimal innsats.
  • Redusert kostnad: Mindre bruk av plantevernmidler gjennom presis dosering og distribusjon.
  • Miljøvennlig: Redusert kjemikaliebruk og minimal avdrift beskytter miljøet og fremmer bærekraftig jordbruk.
  • Brukervennlig: Enkle kontroller og rask oppsett sparer tid og arbeid, og gjør det mulig å fokusere mer på avlingen.

 

Amazone UF plantevernssprøyte er det ideelle valget for moderne jordbrukere som ønsker å kombinere høy ytelse med kostnadseffektivitet og miljøvennlighet. Opplev forskjellen med Amazone UF og løft avlingen din til nye høyder!
Lenker
Min side