Skip to main content
Til toppen
Velkommen til MF-land

Selger Sondre Øvrebø fra Eiksenteret Hjartdal kan glede seg over en markedsandel på 40 prosent for Massey Ferguson. Før sommeren flytter de inn i nye lokaler i Seljord, noe som vil gi ytterligere vekst. Foto: Eiksenteret.

Velkommen til MF-land

Hos Eiksenteret Hjartdal har Massey Ferguson en markedsandel på 40 prosent. Selger Sondre Øvrebø kjører selv Massey Ferguson på hjemgården. Nå gleder han seg til å flytte inn i nye lokaler i Seljord og vokse videre.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Eiksenteret

– De fleste av kundene våre er bønder og den mest populære Massey Ferguson-modellen er MF 5713 S, fulgt av MF 5711 Global Dyna-4. I tillegg har vi en del entreprenører, og de velger gjerne MF 6700 S eller MF 7700 S-modeller, forteller Massey Ferguson-selger Sondre Øvrebø hos Eiksenteret Hjartdal.

Han kan feire tiårsjubileum som traktorselger for Eiksenteret Hjartdal i år. Ved siden av driver han gård, brøyter og jobber som entreprenør, noe som gir ham unik fagkunnskap. Øvrebø har selv en MF 5713 S og en MF 5455 på gården i Åmotsdal.

– Det er nok en fordel at jeg kjører mye traktor selv, og kjenner produktene i det daglige. Tilbakemeldingene fra kundene viser at de er veldig godt fornøyd med Massey Ferguson-modellene vi tilbyr. Service er også viktig, og vi jobber hele tiden med å styrke verkstedet slik at vi kan yte best mulig service.

I tillegg til at Massey Ferguson har en markedsandel på imponerende 40 prosent i nedslagsfeltet til Eiksenteret Hjartdal selger de også mye DALEN-redskap.

– Kommuner som Nissedal, Tokke, Vinje og Tinn har mange hytter, og vi leverer mye utstyr til vintervedlikehold og er store på DALEN-freser. De siste ti årene har vi levert over 300 av dem.

Før sommeren flytter Eiksenteret til nye lokaler i Seljord. Det har allerede gitt omsetningsvekst.

– Da vi i fjor gikk ute med at vi skulle flytte til andre siden av fjellet fikk vi mange positive tilbakemeldinger, særlig fra kommunene som ligger sørvest for oss. Vi flytter oss bare ni kilometer, men tilstedeværelse er viktig og Seljord er et senter i regionen. Det blir bra både for oss og kundene med nye lokaler, og jeg tror 2020 kommer til å bli et spennende år som gir ytterligere omsetningsøkning, forteller Øvrebø.

Les også:

KONTAKT DITT EIKSENTER | BE OM TILBUD | BESTILL PRØVEKJØRING

Lenker
Min side