Skip to main content
Til toppen
– Service og nærhet er viktigst

Service, nærhet til leverandør og pris var viktige faktorer da Helge Loftsgarden valgte MF 7718 S. Foto: Arne Magnushommen.

– Service og nærhet er viktigst

Da Helge Loftsgarden skulle kjøpe seg ny allroundtraktor til grasproduksjonen på gården, var pris, nærhet til leverandør og service viktige faktorer. Valget falt på en MF 7718 S med frontlaster fra Eiksenteret Hjartdal.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Arne Magnushommen

– Jeg driver med sau, storfe og eggproduksjon, og trenger en god traktor til alt som har med grasproduksjon og fôring av dyr å gjøre. Da jeg hørte at John Olav Haugetuft hadde blitt verksmester på Eiksenteret og at de planlegger å flytte til Seljord, var dette – sammen med pris – viktige årsaker til at jeg valgte en MF 7718 S med fronthydraulikk og frontlaster. Haugetuft har jeg kjent lenge, og for han finnes det ikke problemer, bare løsninger, forteller Helge Loftsgarden.

Han er vokst opp på et småbruk, og bestemte seg i 20-årene for å satse som bonde. Derfor kjøpte han gård, og har bygd opp en produksjon han kan leve av. Så får han hjelp av samboeren og foreldrene ved behov. Før sommeren fikk han den nye traktoren til gards.

– Jeg har noen bratte teiger, og da trenger jeg kreftene til å drive graspressa. I tillegg er det litt bakkete opp til gården også, og da er det godt med krefter for å komme opp med rundballer og slikt. Det har tatt litt tid å venne meg til VT-transmisjonen, men jeg må si MF 7718 S er en grei traktor som jeg er fornøyd med, sier Loftsgarden.

KONTAKT DITT EIKSENTER | BE OM TILBUD | BESTILL PRØVEKJØRING

Lenker
Min side