Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Artikler

Fendt Katana 650 - endelig i Norge

Snittere og store plansiloer er noe man ofte har sett på store bruk i utlandet, for å effektiv samle og lagre gress. Nå er tiden inne også for det norske landbruket, og den første Fendt Katana 650 har ankommet.

Les mer

HE-VA - Utstyr for moderne landbruk

Minimal jordbearbeiding er i vinden som aldri før, men den nye driftsmetoden krever nye løsninger for å håndtere plantemateriale og stubb på en god måte. Med HE-VA Top Strigle og Top-Cutter Solo får du løsningen du trenger.

Les mer

En skurtresker med banebrytende teknologi

Enten det er overlegen komfort og oversikt fra førerhuset, utmerket korn- og halmkvalitet eller brukervennlighet som er viktig når du skal velge skurtresker, så innfrir Massey Ferguson IDEAL 7.

Les mer

Dyna-VT har kommet til Massey Ferguson 8S

I 1986 ble Massey Ferguson 3000-serien lansert, og var en nyvinning med sine elektroniske kontroller og hjelpemidler. 34 år senere, i 2020, ble Massey Ferguson 8S lansert. En redesignet traktor, bygget for å oppfylle kravene som stilles til dagens og fremtidens traktorer.

Les mer

Vi jobber for Norges viktigste kunde

Som landbruksmekaniker jobber du ikke bare med store maskiner og utstyr, du jobber også for Norges viktigste kunde - nemlig bonden.

Les mer

Bruktbørs