Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Eikfokus #1 er ute med Bondebladet. Hvis du ikke mottar Bondebladet, kan Eikfokus sees her.

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Gode erfaringer med Triple-Tiller

Lars Kjuus skrev master-oppgaven sin om redusert jordarbeiding i 1990. Samme år overtok han familiegården på Årnes og satte teoriene ut i praksis. De siste årene har han benyttet en HE-VA Triple-Tiller både høst og vår.

Les mer
40 år i Eiksenteret

I februar var det 40 år siden Frank Jensen begynte som reisereparatør i daværende Telemark Maskinforretning. Etter mange år som verksmester har han i dag ansvaret for deler og butikk. Til tross for korona-situasjonen forsøker Eiksenteret å holde servicenivået oppe.

Les mer
Liten nok til å komme under veien

Vegvesenet hadde neppe moderne traktorer i tankene da de bygde riksveien 55 i Balestrand. Det hadde heller ikke forfedrene til Morten Fjærestad da de bygde småbruket oppe i bakkene. Da er det godt det finnes traktorer som er lave nok, som MF 3709 AL med lav hytte.

Les mer
Velg riktig lufttrykk

Ved å velge riktig dekk og lufttrykk sørger du for minimal jordpakking mens du er ute på jordet, og reduserer samtidig dieselforbruket ute på landeveien. Terje Sødal hos NDI AS har gode råd om hva slags dekk du bør velge og hva som er lurt å tenke på.

Les mer
Kjøpte traktor svart

Stig Morten Skurtveit var innom Eiksenteret Bergen da han så en MF 5713 S Next Edition på utstilling. Han bestemte seg der og da for en sortlakkerte traktoren med mye ekstrautstyr, og fikk lakkert flere detaljer i samme farge.

Les mer

Bruktbørs