Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Få de siste oppdateringene fra Eiksenteret

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Derfor bør du velge TRI-dekk

TRI-dekk gir deg utmerket slitestyrke, grep og komfort ved bruk av traktoren på veikjøring, anleggskjøring og transport. Konstruksjonen gir høyere retningsstabilitet og gjør at du kan kjøre med høyere lufttrykk.

Les mer
Bedre graskvalitet med GPS og CropSpec

Ute på de flate jordene til Jølsen gård gjødsler driftsansvarlig Rune Roxrud ferdigplen med en Rauch Axis 30.2 H-EMC. CropSpec, seksjonskontroll og autostyring gjør hverdagen enklere – og resultatet vesentlig bedre.

Les mer
Anbefaler VarioGrip

Daniel Johnsen kjører en Fendt 828 med VarioGrip både på hjemgården og for farens entreprenørfirma. Med VarioGrip veksler han kjapt mellom lavt lufttrykk på jordet og høyt lufttrykk når han kjører tunge hengere langs vei. Det anbefaler han andre å gjøre også.

Les mer
Lovende testkjøring av IDEAL

Eiksenteret har hatt med seg kunder og selgere til svenske Bjertorps Egendom nord for Göteborg for å testkjøre en Fendt IDEAL 9 skurtresker med 40 fots skjærebord. Toppmodellen med AutoGuide og IDEALharvest-teknologi sørger for unik kapasitet og kvalitet.

Les mer
Enorm pakkekapasitet

Arne Bøhler har investert i en Fendt 1290 Big Baler firkantballepresse. Den bruker han til å presse gras til hestefôr på hjemgården. Han klarer opp mot 140 baller i to meters lengde på en time, og har tatt unna et jorde på 50 mål i løpet av tre kvarter.

Les mer

Bruktbørs