Til toppen
Kontaktinformasjon

Se alle tilbudene

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Trygt og effektivt med Massey Ferguson på fjellet

Knut André Trydal hadde allerede lang erfaring i traktorsetet da han 1. januar i år etablerte entreprenørselskap sammen med barndomskameraten Ivar Uleberg. Med på lasset var en MF 7718 S. Den bruker han blant annet til å rydde snø rundt fjellbygdene i Setesdal.

Les mer

Ny kompaktserie fra Massey Ferguson

Kompakte traktorer brukes gjerne av alt fra kommuner og anleggsgartnere til golfbaner, snøryddig og på gårdstun. Nå har Massey Ferguson oppgradert sin MF 1700 M-serie med nye modeller og nye motorer som tilfredsstiller stage V utslippskrav.

Les mer

MF 7719 S med Bigab krokløfthenger

Er det på tide med ny traktor eller krokløfthenger? Ole Jørgen Baarlid, produktsjef for høstemaskiner hos Eikmaskin og Ole Jakob Rustad, produktsjef Massey Ferguson, viser hvorfor MF 7719 S er den perfekte transporttraktoren sammen med en Bigab 1215 krokløfthenger. Se de to ekspertene i samtale her.

Les mer

Riktig kjetting holder deg trygt på veien

Kjetting på traktor er viktig av flere grunner: sikkerhet, trygghet, fremkommelighet og ikke minst er det lovpålagt å sko seg etter forholdene du kjører på. Derfor er det lurt å velge kjetting av høy kvalitet. Det får du hos Eiksenteret.

Les mer

Beitepussere fra Tehnos hos Eiksenteret

Eikmaskin har inngått en avtale med Tehnos om salg av deres patenterte beitepussere gjennom sine Eiksentere. Dette er kvalitetsprodukter med blant annet elektronisk balansert rotor og utløsermekanisme som passer godt til det norske markedet.

Les mer

Bruktbørs