Til toppen
Kontaktinformasjon

Se alle tilbudene

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Artikler

MF 1700-serie og etterhengende feiemaskin

MF 1700 M HC passer ypperlig i kombinasjon med Schmidt MSH 150 feiemaskin. Feiemaskinen tar vårrengjøringen på en effektiv måte der plogen og strøkassa har jobbet på vinterstid på trange steder som gangveier, gangbruer og sykkelfelt, der det gjerne også er vektbegrensninger som gjør at tyngre maskiner ikke kan brukes. Feiemaskinen har to meters arbeidsbredde, er høyttippende, og har vanntank med dyser slik at du begrenser støv.

Les mer

Slik bruker du kjetting riktig

Godt veigrep er viktig for både sikkerhet og for at traktoren skal få gjort jobben sin. Eiksenteret har hentet inn fagekspertise fra Lilleseth Kjetting for å vise hvordan du «skor» traktoren riktig for vinterføre.

Les mer

Traktorbygda Skjåk

Gjennom Eikmaskin’s 100 år har det blitt levert traktorer over hele Norge. Fra flatene i Sør til fjellene i Nord. Men i et dalføre, har entusiasmen for Massey Ferguson vært eksta sterk.

Les mer

Gjør jobben lett med MF 6S

I Nissedal, en liten time sør for Eiksenteret i Seljord, møter vi Jan Arild Myhra som jobber som selvstendig maskinentreprenør. Han har nylig gått til innkjøp av en ny Massey Ferguson 6S med Dyna-VT transmisjon, som han bruker til brøytestikking og massetransport.

Les mer

Bedre fôrkvalitet med SILOKING SelfLine

Fullforsvogner fra SILOKING har lenge vært populære i Norge. Vognene sikrer god forkvalitet, riktig strålengde og gode blandeforhold på grovfôr og kraftforet. Men når kvotene blir større og flere hundre dyr skal fôres, kan det bli tidkrevende med traktordrevne blandere. Da kan det være lurt å investere i en selvgående SILOKING SelfLine 4.0, som gir opp til 50% tidsbesparelse.

Les mer

Bruktbørs