Til toppen
Kontaktinformasjon

Les gode kundehistorier og få tips i hverdagen her.

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Førstehjelp der du er

Når du arbeider på en gård kan det ta lang tid før du får hjelp hvis uhellet er ute. Da er det viktig å ha førstehjelpsutstyr i nærheten. Eiksenteret tilbyr utstyr fra First Aid Nordic som passer i alle situasjoner.

Les mer
Topp service på Massey Ferguson

Mens andre ungdommer var travelt opptatt av russetiden sin investerte Espen Hytjan i sin første traktor. Etter hvert har det blitt mange traktorer på entreprenører, og i mai kjøpte han en MF 7718 S fra Eiksenteret Kløfta. Service og oppfølging ble avgjørende for valget.

Les mer
– Fendt er best!

Yngve Fardal driver melkeproduksjon innerst i Fuglesetfjorden i Høyanger. Med bratt terreng og mye nedbør kunne grasproduksjonen vært en utfordring, men med lette og sterke Fendt-traktorer er det uproblematisk.

Les mer
Med fokus på miljøet

Velde Industri AS satser målrettet på en rekke miljøvennlige tiltak for å redusere svinn fra betong og asfaltproduksjon, og for å redusere deponi av masse. Dette reflekteres også i maskinparken. Nylig kjøpte de en enkel, men kraftig MF 6713.

Les mer
Effektivt og lønnsomt med TIGO-vogn

Entreprenør og bonde Ole Johan Lysberg fra Overhalla er den første i landet som har investert i en av toppmodellene i Fendt TIGO-serien. Etter to slåtter er han imponert over kapasiteten, og mener vogna lever opp til forventningene.

Les mer

Bruktbørs