Til toppen
Kontaktinformasjon

Se alle våre gode tilbud

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Nå får du aggregat fra Honda hos Eiksenteret

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Skogsrigget Massey Ferguson og Farma tømmerhengere

Helt siden Gråtassen kom har Massey Ferguson vært en viktig del av det norske skogbruket. Du kan fortsatt få skogsutrustning til flere Massey Ferguson-modeller, inkludert bukbeskyttelse og vendbart sete med god plass til beina og ergonomisk betjening av krana.

Les mer

Vedlikehold og vinterlagring av robotgressklippere

Har du en robotgressklipper er det viktig at du tar deg tid til litt enkelt vedlikehold ved slutten av sesongen, og ikke minst at du lagrer den frostfritt gjennom vinteren. Her får du noen tips av produktspesialist Oddmund Ihle hos Husqvarna.

Les mer

Ny eier og leder av Eiksenteret Stokke

Fra 16. september 2020 er Trond Thorseth ny daglig leder for Eiksenteret Stokke og Eiksenteret Porsgrunn. Han overtar samtidig 100 prosent av aksjene i Vestfold Maskin AS, som driver de to sentrene.

Les mer

– Fendt var et sikkert valg

Austbø Maskin driver entreprenørvirksomhet på Jæren. Siden 2008 har de kun kjørt Fendt. Bakgrunnen for valget var ønske om sikkerhet for sjåførene. I dag er komfort og presisjon like viktige faktorer og den nyeste traktoren er en Fendt 724 Vario.

Les mer

Slår mer enn tre ganger så raskt

Med kombinasjons-slåmaskin og MF Guide fra Massey Ferguson kan landbruksentreprenør Christian Seglem på Jæren slå tre ganger så mye gras på samme tiden. Siden han fikk slåmaskinen i hus har han slått 3000 mål.

Les mer

Bruktbørs