Til toppen
Kontaktinformasjon

Se alle våre gode tilbud

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Nå får du aggregat fra Honda hos Eiksenteret

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Bedre fôr med Fendt sprederive

Storfeprodusent Espen Jellestad på Jæren er opptatt av å produsere Limousin-kjøtt av høy kvalitet og samtidig drive miljøvennlig. Derfor har han investert i en Fendt 5204 sprederive, som gjør at han får nesten dobbelt så mye gras i rundballene. Etter egne beregninger sparer han inn riva på tre år.

Les mer

Nyhet: VERA gårdstanker hos Eiksenteret

Nå får du VERA gårdstanker og VERA transporttanker i solid PE-plast hos Eiksenteret. De er tilpasset norske behov, imøtekommer gjeldende norske krav for tanklagring og sørger for enkel fylling uten søl og uten urenheter som skader maskinen.

Les mer

Samarbeidet mellom Eiksenteret og Grimme

Norske Grimmekunder og Eiksenteret får nå enda bedre tilgang på service og oppfølging fra den suverene markedslederen Grimme, som styrker sin tilstedeværelse i Norge gjennom ansettelsen av Dag Frode Engebretsen og Geir Monsbakken.

Les mer

Skogsrigget Massey Ferguson og Farma tømmerhengere

Helt siden Gråtassen kom har Massey Ferguson vært en viktig del av det norske skogbruket. Du kan fortsatt få skogsutrustning til flere Massey Ferguson-modeller, inkludert bukbeskyttelse og vendbart sete med god plass til beina og ergonomisk betjening av krana.

Les mer

Vedlikehold og vinterlagring av robotgressklippere

Har du en robotgressklipper er det viktig at du tar deg tid til litt enkelt vedlikehold ved slutten av sesongen, og ikke minst at du lagrer den frostfritt gjennom vinteren. Her får du noen tips av produktspesialist Oddmund Ihle hos Husqvarna.

Les mer

Bruktbørs