Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Eikfokus #1 er ute med Bondebladet. Hvis du ikke mottar Bondebladet, kan Eikfokus sees her.

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Liten nok til å komme under veien

Vegvesenet hadde neppe moderne traktorer i tankene da de bygde riksveien 55 i Balestrand. Det hadde heller ikke forfedrene til Morten Fjærestad da de bygde småbruket oppe i bakkene. Da er det godt det finnes traktorer som er lave nok, som MF 3709 AL med lav hytte.

Les mer
Velg riktig lufttrykk

Ved å velge riktig dekk og lufttrykk sørger du for minimal jordpakking mens du er ute på jordet, og reduserer samtidig dieselforbruket ute på landeveien. Terje Sødal hos NDI AS har gode råd om hva slags dekk du bør velge og hva som er lurt å tenke på.

Les mer
Kjøpte traktor svart

Stig Morten Skurtveit var innom Eiksenteret Bergen da han så en MF 5713 S Next Edition på utstilling. Han bestemte seg der og da for en sortlakkerte traktoren med mye ekstrautstyr, og fikk lakkert flere detaljer i samme farge.

Les mer
Gjør hengeren vårklar

Er det på tide å hente fram tilhengeren etter vinteren? Da er det lurt å ta en liten vårklargjøring. Her er de viktigste tingene du bør sjekke, men først bør du sørge for at den er rengjort.

Les mer
Av korn og poteter...

I 1975 var Anders Strande lei skolen og tok seg et friår for å skru Massey Ferguson hos Torkel Nore. Siden har det stort sett gått i røde traktorer for bonden som har bygd seg opp en stor gårdsdrift på Norderhov sør for Hønefoss.

Les mer

Bruktbørs