Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Enkelt med hydraulisk drift på potetsetter

Naboene Tor Einar Søråsen og Marius Hammer på Grinder i Solør bestemte seg for å samarbeide om ny redskap da begge skulle oppgradere maskinparken. Valget falt på Grimme GL firerads potetsetter med hydraulisk drift.

Les mer

Honda- og Cramer-produkter hos Eiksenteret

Eiksenteret har inngått en historisk avtale med Berema AS om salg av Honda- og Cramer produkter. Det tilfører Eiksenteret en rekke nye produkter som de tidligere ikke har hatt i sitt sortiment.

Les mer

Høster potet med MF 7719 S

På Sve gård i Vågå dyrker de fjellmandel, produserer sauekjøtt og destillerer brennevin. Siden far Harald Sve Bjørndal har blitt ordfører i kommunen er det brødrene Ola og Thor Sve Bjørndal som står for driften. De er fjortende generasjon på den tradisjonsrike gården.

Les mer

Riktig fôrmiks gir kua bedre vomhelse

Storfeprodusent Ole Johan Lysberg i Overhalla er først i Norge med Siloking fullfôrvogn fra Eiksenteret. Vogna har vært lett å ta i bruk, og med trådløs kommunikasjon får han samme informasjon både i traktoren og på en ekstra skjerm i hjullasteren.

Les mer

Slik klargjør du robotklipperen for sesongen

En Husqvarna Automower robotgressklipper er enkel å vedlikeholde. Produktekspert Oddmund Ihle hos Husqvarna har gode råd om hvordan du forlenger levetiden og sørger for at plenen alltid blir strøken.

Les mer

Bruktbørs