Skip to main content
Til toppen
MF 3 - Perfekt for arbeid i byen

MF 3 - Perfekt for arbeid i byen

Norske byer bygges ikke lenger for store snøfall, og arbeidet med å holde snøen unna gangfelt og trange sidegater blir derfor krevende. Derfor har Massey Ferguson utviklet MF 3-serien; en traktor som kan tilpasses ulike gjøremål, og kommer frem der du trenger.

Tekst: Laaven | Foto: Laaven | Video: Laaven

MF 3-serien tilbyr modeller fra 75 til 105 hk og er designet for å levere eksepsjonell ytelse, komfort og driftssikkerhet samtidig som den tilpasser seg enkelt til alle typer arbeid og forhold, fra de smaleste veier til det mest kupert landskap.

Den brukervennlige og drivstoffeffektive serien er ideell for entreprenører som arbeider i byområder og ønsker en traktor som kommer frem, uten å gå på bekostning av kraft og komfort. Med en ny Eco-transmisjon som tilbyr et bredt utvalg av gir, kan topphastigheten på 40 km/t nås ved lavere turtall, noe som resulterer i lavere drivstofforbruk og mindre støy.

Et av høydepunktene med MF 3-serien er dens overlegne manøvreringsevne, takket være et buet chassis som gir en utmerket svingradius. Dette er ideelt for smale norske veier og komplekse arbeidsområder. Serien lar deg også montere opptil 8 LED-lys og oppvarmede speil, noe som sikrer arbeid under alle forhold med større sikkerhet og komfort.

Den praktiske betjeningen er sikret med brukervennlige kontroller og en unik multifunksjonsspak. Dette gjør MF 3-serien til et førsteklasses valg for de som ønsker enkelhet uten å gå på kompromiss med funksjonaliteten.

For de mest krevende oppgavene, gir MF 3-serien høyere ytelse og en kombinasjon av komfort og brukervennlig betjening. Med muligheten til å håndtere større redskaper er MF 3-serien klar til å ta fatt på de tøffeste jobbene.

Enten det er snørydding på vinteren eller arbeid på gården, har MF 3-serien det du trenger for å få jobben gjort effektivt og komfortabelt. Oppdag den nye MF 3-serien hos Eiksenteret og opplev forskjellen selv.

Lyst til å vite mer?

Ta kontakt med ditt nærmeste Eiksenter for mer informasjon eller prøvekjøring.

Lenker
Min side