Skip to main content
Til toppen
Massey Ferguson On The Road - Sarpsborg

Kristoffer og Raymond har en ting til felles: de digger Massey Ferguson!

Massey Ferguson On The Road - Sarpsborg

Etter en ukes opphold er MF teamet klar for sin siste uke på vegen for denne gang, og nest siste stopp på turen er Eiksenteret i Sarpsborg. Teamet manglet en mann på dette besøket, da Tore er med forhandlere for å besøke MF-fabrikken i Frankrike. Mon tro om franskmennene lager god fyrstekake?

Tekst: Laaven | Foto: Laaven | Video: Laaven

I Sarpsborg startet dagen i kjent stil med en kaffekopp på Eiksenteret, før vi satte kursen mot dagens gårdsbesøk; Brandstorp Vestre gård, som er drevet av “MF-bonden” Raymond Langvik. Raymond har kjørt MF i en årrekke, og har en rekke traktorer. Alt fra MF 135 til en MF 8S. Traktorene bruker han både i gårdsdrifta hjemme, samt til leiekjøring og entreprenørdrift. 

-    Jeg har vokst opp med Massey Ferguson, og er svært fornøyd med traktorene. Det er vel hovedgrunnen til at jeg fortsetter å kjøpe det. Den eldste jeg har er en MF 135 fra 1971, også har jeg en MF 5613, en MF 5713, tre MF 5S 105, en  MF 5S 145, en MF 7718 og en MF 8S 305, forteller Raymond.

Raymond er også svært glad i å sette sitt personlige preg på traktorene. Alle hans traktorer har ettermonterte lykter, basskasser og annet utstyr som gjør traktorene enda mer tilpasset hans personlige preferanser.

-    Vi har jo sett hvor viktig det er for bønder å sette sitt personlige preg på traktorene sine. Mange tilbringer jo mer tid i traktoren enn de gjør noe annet sted, så da blir det viktig at traktoren er optimalisert etter personlige preferanser. Derfor er vi stolte over å nå ha lansert MF By You, som gir MF-bønder muligheten til å tilpasse traktorene sine fra fabrikk!, forteller Gard.

MF By You tar kjøpsopplevelsen til et nytt nivå ved å tillate kundene å velge tilleggsutstyr fra en omfattende katalog. Alt fra automatisk regulering av dekktrykk til tonede vinduer, gulvmatter og setetrekk blant annet. Alt en bonde trenger for optimal effektivitet og komfort

Etter gårdbesøket bar turen tilbake til Eiksenteret i Sarpsborg, hvor det ble gjennomført selgertrening, holdt kurs for bøndene før vi avsluttet dagen med grilling, testkjøring av traktorer og ryggekonkurranse. Alt i alt en svært vellykket dag!

Nå setter vi kursen mot Eiksenteret Furnes, som blir det siste stoppestedet på MF On The Road for denne gang. Vi sees der 12. oktober klokken 17:00!

Med hilsen
MF-teamet

Lenker
Min side