Skip to main content
Til toppen

Massey Ferguson IDEAL


IDEAL fra Massey Ferguson - the harvest GAMEGHANGER

 

Massey Ferguson er stolte av å avduke en ny generasjon skurtreskere, noe som betyr et stort skritt i ytelse og produktivitet for bedriftsorienterte bønder.

DEAL skurtresker fra Massey Ferguson er designet fra et blankt ark og med ingen grenser, designet for å åpne nye horisonter i produktiv innhøsting. For behovene til profesjonelle bønder og entreprenører både i dag og i fremtiden. 

Et innovativt treskesystem, som alltid leverer den mest effektive produksjonen og de reneste resultatene i enhver avlingstype og under alle forhold. En maskin som best utnytter selv de korteste innhøstningsvindu, med kompromissløs kvalitet og absolutt pålitelighet. 

En intelligent teknologibærer som gir deg en enestående høstopplevelse takket være høyteknologiske sensorsystemer og intelligent nettverk.

 

IDEAL fra Massey Ferguson har det største treskearealet, den største korntankkapasiteten og den raskeste tømmehastigheten og har som mål å levere betydelige gevinster i effektivitet og produksjon.

Det største treskearealet + 31%
Dual Helix (doble rotorer) på MF IDEAL 8 og 9 gir det største broarealet på markedet på hele1,66 m².
Det kan enkelt håndtere alle avlinger, selv den tyngste korn og mais, på den mest skånsomme måten, for å oppnå den høyeste kornkvaliteten. Resultatet er lavt spill ved høye ytelser under alle forhold.

Den største korntanken + 18%
Korntanken på hele 17,100 l har den høyeste kapasiteten i hele bransjen. Dette gjør at skurtreskeren kan kjøre kontunuerlig, og dermed redusere tømmetiden og frekvensen, hvor lav effektivitet oppstår.
Jordpakkingen minimeres også ved reduksjon av transportstøtte, og tilgangen til korntanken er enkel, rask og sikker for operatøren når den rengjøres for neste avling.

Den raskeste tømmemengden + 32%
Streamer 210 tømmeskruen kan laste ut med en imponerende 210 l/sek, som er den raskeste tømmehastigheten i treskebransjen! Dette betyr at den gigantiske 17,100 l store korntanken kan tømmes på 1,4 minutter, noe som sparer dyrebar tid på jordet og reduserer risikoen for skade når maskinene arbeider side ved side.
Den smarte utformingen av skruen har hydrauliske porter som styres fra førerhuset, justerer strømmen av korn for nøyaktig tømming og reduserer eventuell fare for tap når du topper opp tilhengeren. Det er også designet for å minimere skade på kornet, samtidig som kornstrømmen maksimeres.

Lenker
Min side