Skip to main content
Til toppen

Massey Ferguson IDEAL


MF IDEAL er designet for store gårdsbruk og entreprenører, og er fullt tilkoblet, med unike nye funksjoner utmerker den seg på alle områder og tilbyr suveren korn- og halmkvalitet, massiv kapasitet, superrask betjening, enestående førerkomfort, pluss total effektivitet og kontroll.

 

IDEAL fra Massey Ferguson - DEN SOM ENDRER SPILLET

Massey Ferguson er stolte av å avduke en ny generasjon skurtreskere, noe som betyr et stort skritt i ytelse og produktivitet for bedriftsorienterte bønder.  Massey Ferguson IDEAL treskeren: et høydepunkt av landbruksinnovasjon designet for å revolusjonere din erfaring som bonde.

Utviklet med presisjonsengineering og topp moderne teknologi, utstråler IDEAL-treskeren effektivitet, pålitelighet og ytelse som aldri før. Fra store åkrer til småskala drift, er denne treskeren klar til å øke produktiviteten og maksimere avlingene, slik at bønder kan møte kravene fra moderne landbruk med tillit.

 

INNOVATIV TEKNOLOGI, KOMPROMISSLØS KVITET OG ABSOLUTT PÅLITELIGHET

Et innovativt treskesystem, som alltid leverer den mest effektive produksjonen og de reneste resultatene i enhver avlingstype og under alle forhold. En maskin som best utnytter selv de korteste innhøstningsvindu, med kompromissløs kvalitet og absolutt pålitelighet. 

I hjertet av Massey Ferguson IDEAL treskeren ligger det avanserte høstesystemet, utviklet for å levere enestående gjennomstrømning og kornkvalitet. Med sin unike Dual Helix rotor design, sikrer IDEAL treskeren skånsom håndtering av avlingen og jevn tresking, og minimerer kornskade og tap samtidig som den maksimerer den generelle effektiviteten.

En intelligent teknologibærer som gir deg en enestående høstopplevelse takket være høyteknologiske sensorsystemer og intelligent nettverk. Utstyrt med den nyeste sensorteknologien og intelligente automatiseringsfunksjoner, inkludert IDEALharvest™-systemet, tilbyr denne treskeren presis kontroll over alle aspekter av høsteprosessen, fra optimalisering av avlingsflyten til rengjøring og kornseparasjon, noe som resulterer i overlegen kornkvalitet og økt lønnsomhet.

 

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHET

Utover sin eksepsjonelle ytelse, setter Massey Ferguson IDEAL treskeren en ny standard for operatørkomfort og bekvemmelighet. Komforten og brukervennligheten til IDEAL treskeren er uovertruffen.  Med en romslig førerhytte og intuitive kontroller, gjør den lange dagene på gården litt lettere og mer behagelige.

Designet med ergonomisk presisjon, gir den romslige førerhytten en beherskende utsikt over åkeren, mens intuitive kontroller og tilpassbare innstillinger forenkler betjeningen og reduserer utmattelse under lange timer på åkeren.

Med sin uovertrufne kombinasjon av ytelse, teknologi og komfort, er Massey Ferguson IDEAL treskeren mer enn en maskin - den er en partner i din søken etter landbruksmessig fremragende, og gir deg mulighet til å høste suksess sesong etter sesong.

 

ENORM KAPASITET

IDEAL fra Massey Ferguson har det største treskearealet, den største korntankkapasiteten og den raskeste tømmehastigheten og har som mål å levere betydelige gevinster i effektivitet og produksjon.

Det største treskearealet 
Dual Helix (doble rotorer) på MF IDEAL 8 og 9 gir det største broarealet på markedet på hele1,66 m².
Det kan enkelt håndtere alle avlinger, selv den tyngste korn og mais, på den mest skånsomme måten, for å oppnå den høyeste kornkvaliteten. Resultatet er lavt spill ved høye ytelser under alle forhold.

Den største korntanken
Korntanken på hele 17,100 l har den høyeste kapasiteten i hele bransjen. Dette gjør at skurtreskeren kan kjøre kontunuerlig, og dermed redusere tømmetiden og frekvensen, hvor lav effektivitet oppstår.
Jordpakkingen minimeres også ved reduksjon av transportstøtte, og tilgangen til korntanken er enkel, rask og sikker for operatøren når den rengjøres for neste avling.

Den raskeste tømmemengden 
Streamer 210 tømmeskruen kan laste ut med en imponerende 210 l/sek, som er den raskeste tømmehastigheten i treskebransjen! Dette betyr at den gigantiske 17,100 l store korntanken kan tømmes på 1,4 minutter, noe som sparer dyrebar tid på jordet og reduserer risikoen for skade når maskinene arbeider side ved side.
Den smarte utformingen av skruen har hydrauliske porter som styres fra førerhuset, justerer strømmen av korn for nøyaktig tømming og reduserer eventuell fare for tap når du topper opp tilhengeren. Det er også designet for å minimere skade på kornet, samtidig som kornstrømmen maksimeres.

Lenker
Min side